Aspur petshop larda bulunuyormu?Cıvık dışkı halinde Biraz aspur veriyorum ben böyle durumlarda düzeliyor yavaş yavaş eğer başka bir problem yoksa sanırım işe yarayabilir
Ben kuşum tüyden çıkıyorBizim de şu an tüy de ve buna yakın dışkılar,oro-digest ve Usne Gano verdim sadece.Arada yapıyor gene böyle ama tüye bağlıyorum :/
Öncelikle durumu ciddi değil ama ishali geçirme imkanımız varken neden geçirmeyelim kiAspur petshop larda bulunuyormu?
Probiyotik ve aspur toparlar belki.Bi kaç gün bu şekilde gözlemleyin,meyve-sebze ve vitamin vermeden takip edin.Ben kuşum tüyden çıkıyor
probiyotikLi suyu 6 saatte bir değiştiririm değilmi?Evet probiyotiğide ihmal etmeyin.Eğer evinizde kuşlar için probiyotik yok ise kuru maya kullanabilirsin.Yapılış videosunu bırakıyorum:
Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı
Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı Kuşlar için uygulanması gerektiğini düşündüğüm önemli bir takviyedir. Bu konuda paylaşacağım video sayesinde evlerinizde benzer yöntemlerle kuşlarınıza probiyotik yapabilirsiniz. Eğer ben uğraşamam probiyotik yapmayla derseniz altta paylaşacağım linki...iyikus.com
Çok güzel açıklamış katılıyorum.Öncelikle durumu ciddi değil ama ishali geçirme imkanımız varken neden geçirmeyelim ki
1)Yem olarak aspur alın bir tek onu verin.
2)Dal darı vermeye devam edebilirsin.
3)Eczaneden Ge-Oral alıp suyuna pirinç tanesi katman çok fayda sağlayacaktır.Fiyatı çok uygun.Ama eğer yok alamam diyorsan:
Kafes Kuşlarında İshale Karşı Elektrolit
Kuşlarda "ELEKTROLİT" kullanımı: Sıcak havalarda, su ve mineral kaybeden kuşlarda, ishal olan kuşlarda elektrolit kullanmak şattır. Kuşum ishal oldu diye hemen ilaçlara sarılmayın ! Evde 4 ana malzeme ile elektrolit hazırlayıp ishal kuşunuza verdiğiniz taktirde aynı gün ishali geçecektir...iyikus.com
Şimdilik bunları yapman yeterli olur.Ortam ısısının iyi olması da katkı sağlayacaktır.
Üzüm şekeri ni nerede bulabilirimÖncelikle durumu ciddi değil ama ishali geçirme imkanımız varken neden geçirmeyelim ki
1)Yem olarak aspur alın bir tek onu verin.
2)Dal darı vermeye devam edebilirsin.
3)Eczaneden Ge-Oral alıp suyuna pirinç tanesi katman çok fayda sağlayacaktır.Fiyatı çok uygun.Ama eğer yok alamam diyorsan:
Kafes Kuşlarında İshale Karşı Elektrolit
Kuşlarda "ELEKTROLİT" kullanımı: Sıcak havalarda, su ve mineral kaybeden kuşlarda, ishal olan kuşlarda elektrolit kullanmak şattır. Kuşum ishal oldu diye hemen ilaçlara sarılmayın ! Evde 4 ana malzeme ile elektrolit hazırlayıp ishal kuşunuza verdiğiniz taktirde aynı gün ishali geçecektir...iyikus.com
Şimdilik bunları yapman yeterli olur.Ortam ısısının iyi olması da katkı sağlayacaktır.