Kuşumun dışkısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

salih

Forum Sakini
Merhaba. Kuşumun dışkısında da bir problem var. Dışkısı ıslaktı. dün kafesine elma koymuştum ancak yemedi. Ondan hariç bir de dal darısı verdim. Başkabir şey vermedim bir sorun mu var?

Ekli dosyalar

• DBF87E9B-4E47-4A3A-B0A2-52EF88B91F6C.jpeg
    DBF87E9B-4E47-4A3A-B0A2-52EF88B91F6C.jpeg
    67.8 KB · Görüntüleme: 16
Cıvık dışkı halinde Biraz aspur veriyorum ben böyle durumlarda düzeliyor yavaş yavaş eğer başka bir problem yoksa sanırım işe yarayabilir

Oyla 0
Aspur petshop larda bulunuyormu?
Öncelikle durumu ciddi değil ama ishali geçirme imkanımız varken neden geçirmeyelim ki:)
1)Yem olarak aspur alın bir tek onu verin.
2)Dal darı vermeye devam edebilirsin.
3)Eczaneden Ge-Oral alıp suyuna pirinç tanesi katman çok fayda sağlayacaktır.Fiyatı çok uygun.Ama eğer yok alamam diyorsan:

Şimdilik bunları yapman yeterli olur.Ortam ısısının iyi olması da katkı sağlayacaktır.

Oyla 0
Kestirmek güç olsa da "bana göre" enfeksiyon başlangıcı var. Georal veya benzeri ürünler anlık toplama yapabilir lakin bir süre sonra devam edebilir.

Oyla 0
Evet probiyotiğide ihmal etmeyin.Eğer evinizde kuşlar için probiyotik yok ise kuru maya kullanabilirsin.Yapılış videosunu bırakıyorum:

Oyla 0
Evet probiyotiğide ihmal etmeyin.Eğer evinizde kuşlar için probiyotik yok ise kuru maya kullanabilirsin.Yapılış videosunu bırakıyorum:
probiyotikLi suyu 6 saatte bir değiştiririm değilmi?

Oyla 0
Çok kötü gözükmüyor.
Öncelikle durumu ciddi değil ama ishali geçirme imkanımız varken neden geçirmeyelim ki:)
3)Eczaneden Ge-Oral alıp suyuna pirinç tanesi katman çok fayda sağlayacaktır.Fiyatı çok uygun.Ama eğer yok alamam diyorsan:

Şimdilik bunları yapman yeterli olur.Ortam ısısının iyi olması da katkı sağlayacaktır.
Çok güzel açıklamış katılıyorum.

Oyla 0

Üzüm şekeri ni nerede bulabilirim

Oyla 0
Dışkıları kötü değil. Endişelenecek bir durum yok. 1 2 gün probiyotik kullanabilirsiniz.

Oyla 0
Geri