Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir video izledim simdi yorumlarında biri tuy dökme donemiyse de olur demiş . Kus 7 yasında bu ara tuy dokuyor ve cubuk halinde tuyler cıkıyor bu tuy dokme donemi mi iyileşir mi hastalık mıdır
Uyukluyor normalde de yaslı oldugu için uyuklardı ama su an daha fazla 2-3 gram vermiş ve gecen gun sehpadaki kafeaten dusunce parmagı kırıldı kuruma olabilir mi galibq kuruma veterinere götüremiyorum hiç yakında yok kusla ilgilenen falan birkaç gun sonra kusu baskasına bırakıcam yurt dısına cıkmak zorundayım. Tesaduf olamaz mı kuruma mıdır ya
çok geçmiş olsun. Umarım sadece bugünlük bir sorundur. Bağırsak florası bozuk, sindirim iyi yapamayan kuşlarda nadiren olabilecek bir durum. Devam ederse profesyonel destek gereklidir.
Merhaba. Şu anda başka birşeyden şüpheienmeye başladım. 1 ay once bahcemizde erkek bir kus bulup eve aldık. Mantardan suphelendiğim kusum da dişi ve 7 yıldır yanlız yaşıyor büyün ilgi ondaydı. Kavga ettikleri için kafesi ayırmıştık 1 hafta önce. Ve ona daha küçük yer kalmıştı. Sonra bazı belirtiler başladı. İştahı azalması keyfi kaçması ve kafasında çubuk şeklinde tüyler çıktı. Sürekli büyük tarafa gecmek istiyordu biraz önce koydugumda daha mutluydu zaten hep uyur ama eski hali gibi artık. Kaşınıyor benimle oynuyor bana kur yapıyor. Ve yeni yaptığı bir dışkısının hem şekli hem rengi çok normaldi. Acaba stresten mi böyleymiş. Şu an uyuyor ama zaten yaşlı normalde de uyurdu
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.