Ş Şeyma iyikus.com Üyesi Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yaş 26 Konum Van 25 Nis 2021 #1 Kuşum böyle sağ tarafına yatıyor bir süredir ve hızlı nefes alıp veriyor gibi ondan emin olamıyorum bir sağlık sorunu var gibi mi görünüyor acaba
Kuşum böyle sağ tarafına yatıyor bir süredir ve hızlı nefes alıp veriyor gibi ondan emin olamıyorum bir sağlık sorunu var gibi mi görünüyor acaba
Ş Şeyma iyikus.com Üyesi Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yaş 26 Konum Van 25 Nis 2021 #2 Şeyma' Alıntı: Kuşum böyle sağ tarafına yatıyor bir süredir ve hızlı nefes alıp veriyor gibi ondan emin olamıyorum bir sağlık sorunu var gibi mi görünüyor acaba Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle IMG_2001.MP4 Oyla 0
Şeyma' Alıntı: Kuşum böyle sağ tarafına yatıyor bir süredir ve hızlı nefes alıp veriyor gibi ondan emin olamıyorum bir sağlık sorunu var gibi mi görünüyor acaba Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle IMG_2001.MP4
Muratsani Veteran Katılım 17 Ağu 2020 Mesajlar 2,327 Çözümler 27 Konum İstanbul 25 Nis 2021 #3 Şahsen bir problem göremedim. Tüye girecek gibi göründü gözüme sadece? Oyla 0