htchaticeonem9
Forum Sakini
Yok düzeldi de bazen böyle yapıyor. Sinirsel sorun derken? Mutsuz mu demek istediniz?Hep böyle kalmiyorsa sorun sayılmaz ama kalıcı olduysa sinirsel sorunlar
Hayır hocam o sinir değil, merkezi sinir sistemiyle alakalıYok düzeldi de bazen böyle yapıyor. Sinirsel sorun derken? Mutsuz mu demek istediniz?
Anladım. Artık yapmıyor zaten. Teşekkür ederim.Hayır hocam o sinir değil, merkezi sinir sistemiyle alakalı
Son zamanlarda da çok huysuz ve uykucu. Ceresi kahverengiye döndü, kızgınlık döneminde. Ondan mı acaba?Her zaman sorun olan bir duruş değil bu. Geçici olarak yapiyor muhtemelen. Bu şekilde devamlı sabit kalması problemli
Kafeste mineral blok, kalamar kemiği ve enerji taşı var. Yeterli diye düşünüyorum.Muhtemelen hocam olabilir. Kemirebilecegi besin ve ahşaplar takın mutlaka
D vitamini takviyesini de unutmamak gerekiyor kalsiyumla. Ek gıdalardan ve bir miktar güneş görmekte yararlı olacaktırKafeste mineral blok, kalamar kemiği ve enerji taşı var. Yeterli diye düşünüyorum.
Yaz nedeniyle kuşların bulunduğu odadaki perdeler hep açık oluyor, dolayısıyla içeri özellikle öğle-ikindi arası biraz da olsa güneş giriyorD vitamini takviyesini de unutmamak gerekiyor kalsiyumla. Ek gıdalardan ve bir miktar güneş görmekte yararlı olacaktır
Mutlaka haftada 1 kez vermenizi öneririmYaz nedeniyle kuşların bulunduğu odadaki perdeler hep açık oluyor, dolayısıyla içeri özellikle öğle-ikindi arası biraz da olsa güneş giriyor
Bir de benim bizimkilere b vitamini haricinde ekstra multivitamin takviyesi yapmam gerekiyor mu?