Mustafa Tetik
Forum Sakini
Yok.Fakat resimde gördüğünüz gibi göğüs kemiği çıkmamış. Yani normal deri rengi yüzünden böyle değil mi? Kuşum 1 aylıktan beri bende, hep zayıf bir kuştu. Sizce anormal bir zayıflama var mı?
Tartı aldım ölçtüm, 38-40 gram civarı. İlaçlar da elime ulaştı 12de vermeye başlayacağım. İlginç bir şekilde hiçbir takviye vermediğim halde sabahtan beri normal dışkı yapıyor. Hem megabakteri hem e coli sorunu olan ve aylardır bu hastalıkları barındıran bir kuş için çok garip. Zaten tahlil yaptırmakta da bu yüzden geç kaldım, hiçbir sorunu gözükmüyordu. Galiba enfeksiyonlar çok hafif seyrediyorlar.oldukça iyi görünüyor. Maşallah kuzuya
Fungizone aldım. Sabah 1 damla, akşam 1 damla şeklinde kullanacağım.Çok ileri bir durum değil belli ki. Bir de kuşlar çok temkinli hastalıklarını gizleme konusunda
Umarım hep böyle iyi şekilde devam ederde kısa sürede atlatırsınız. Megabak. için hangi ürünü aldınız?
Ya bu kuşun gagasını bir türlü açtıramadım. Elime alıp hareketsiz kalmasını sağlıyorum. Ardından kafasını biraz bastırınca gagasının açılması lazımmış ama benim kuş bozuk galiba açılmıyor.çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşur.
Suluğa yetmez, az miktarda var. Biraz verebildim ama tam bir damla olmadı, tekrar versem de fazla olacaktı. Zamanla alışır ayarlarım herhalde.Bazı kuşlar ne yazık ki kitliyor. Bu tip durumlarda ben kafasını sabit tutup gagasının orta kısmından değdirmeye çalışıp açmasını bekliyorum. Yapmazsa eğer suluğa maalesef![]()