omerarda2525
iyikus.com Üyesi
Kuşumun bir göz etrafı böyle nedeni nedir
French molt şüphem var 1 aydır benle ve gözü böyle parazit veya mantar ihtimali varmıdırKuşun cinsiyeti nedir? eğer erkek ise ve dişisi ile birlikte yaşıyorsa çiftleşme döneminde dişi erkeğin kafasını yolar. cinsiyetten bağımsız olarak eğer tek yaşıyorsa sıcaktanda olabilir. French Molt durumundan emin değilim.Araştırabilirsin.
Kanat dökümü yok 1 kere kanlı tüy dokuldu sadece ben olmadigina inanıyorum bütün takviyeleri uyguluyorum ve kusum disi eş almadan öncede böyleydiKuşun cinsiyeti nedir? eğer erkek ise ve dişisi ile birlikte yaşıyorsa çiftleşme döneminde dişi erkeğin kafasını yolar. cinsiyetten bağımsız olarak eğer tek yaşıyorsa sıcaktanda olabilir. French Molt durumundan emin değilim.Araştırabilirsin.
Bt âmin forte gerwit ve entrobac kullanıyorum ayriyetten depomin alacagimmantar ve parazit olduğunu düşünmüyorum.Dışkıdan anlaşılır.B vitamini vermeyi düşünebilirsiniz tüylere iyi gelir hemde bağışıklık arttırır.Sıcaktan olduğunu düşünüyorum.French molt bölgeselde olabiliyor doğuştan veya sonradan gelebiliyor.
Tabi hocam sagolun ben french molt olmadığına güveniyorum belkide hafif geciriyordur kuyruğu çıkmaya başladı allaha şükür onun dışında sıkıntımız yoksa erkek kuşumuzlaiyi anlaşıor erkek çok harketli ama dışımız öyle değil dışı olduğundanmidir hocam hastalığı yok allaha şükürGeçmiş olsun kuşunuzu izleyin ters durumda mutlaka veterinere danışın.ilaç tavsiyesini pet shoplardan almayın.Yazın banyo yapmasını mutlaka sağlayın.
Dişi kuşumuz bazen beyaz bazen kahverengi diski yapıyordu ayırdik 2 gun entrobac verdim tam pankreoflat basladik diski yeşil oldu birleştirdim bu sefer erkek olan dışı kuşumuz sadece kahverengi diski yapmaya başladı kuşları ayırdığımizda erkek kusum hepyanına gitmeye çalışıyordu stress kaynakli olabilirmi exj3zhs.jpg diski fotoğrafıGeçmiş olsun kuşunuzu izleyin ters durumda mutlaka veterinere danışın.ilaç tavsiyesini pet shoplardan almayın.Yazın banyo yapmasını mutlaka sağlayın.
Tamam hocam tesekkurlerhocam sizin yaşadığınız tüy durumunun aynısını ben forpusta yaşadım hatta şuan kendisi kel ama dişi erkek uyuşmazlığı kaynaklıydı. bahsettiğiniz ilaçlar hakkında pek bilgim yok bilen biri size daha iyi yanıt verebilir.ufak tüy dökülmesinden kaynaklı bu kadar ilaç tedavisi ne kadar doğru bilmiyorum hocam.