Öncelikle herkese merhaba.Konuyu yanlış yere açtiysam affola.Muhabbet kuşum 3 aylık oldu fakat ırkı nedir türü nedir tam olarak bilemiyorum.Kimisi jumbo diyor kimisi ingiliz kimisi kırık..Ustalar cevabinizi bekliyorum
Irkını bilmiyorum ama 3 aylık olduğuna emin misiniz. Göz kenarları grileşmiş iris belirginleşmiş ve yanak lekeleri çok büyük bildiğim kadarıyla küçük kuşların gözleri full siyah olur ve yanak lekeleri küçük olur bana kuşunuz 8 aylık yada 1 yaşında gibi göründü.Öncelikle herkese merhaba.Konuyu yanlış yere açtiysam affola.Muhabbet kuşum 3 aylık oldu fakat ırkı nedir türü nedir tam olarak bilemiyorum.Kimisi jumbo diyor kimisi ingiliz kimisi kırık..Ustalar cevabinizi bekliyorum
Yükleniyor...
r.resimlink.comYükleniyor...
r.resimlink.comYükleniyor...
r.resimlink.com[/QUOTYükleniyor...
r.resimlink.com
Arkadaşlarında söylediyi gibi kuşunuz 3 aylık değil 1 yaşından büyük
En az adım kadar eminim hocam 3 aylık olduguna.aldigimda gagasi siyahtı kuşumun yeme yeni düşmüş onuda hesaba katarsak 4 aylik felan oluyor.ama 1 yaşinda veya 6 aylik degil hocamHatta ilk tüy dönemi bu ceresine kadar siyah cizgiler vardi kafasinda.Cevabiniz icin tesekkur ederimIrkını bilmiyorum ama 3 aylık olduğuna emin misiniz. Göz kenarları grileşmiş iris belirginleşmiş ve yanak lekeleri çok büyük bildiğim kadarıyla küçük kuşların gözleri full siyah olur ve yanak lekeleri küçük olur bana kuşunuz 8 aylık yada 1 yaşında gibi göründü.