Kuşumun ırkı,türü nedir

Hüseyin01

iyikus.com Üyesi
Öncelikle herkese merhaba.Konuyu yanlış yere açtiysam affola.Muhabbet kuşum 3 aylık oldu fakat ırkı nedir türü nedir tam olarak bilemiyorum.Kimisi jumbo diyor kimisi ingiliz kimisi kırık..Ustalar cevabinizi bekliyorum

Oyla 0
Öncelikle herkese merhaba.Konuyu yanlış yere açtiysam affola.Muhabbet kuşum 3 aylık oldu fakat ırkı nedir türü nedir tam olarak bilemiyorum.Kimisi jumbo diyor kimisi ingiliz kimisi kırık..Ustalar cevabinizi bekliyorum
Irkını bilmiyorum ama 3 aylık olduğuna emin misiniz. Göz kenarları grileşmiş iris belirginleşmiş ve yanak lekeleri çok büyük bildiğim kadarıyla küçük kuşların gözleri full siyah olur ve yanak lekeleri küçük olur bana kuşunuz 8 aylık yada 1 yaşında gibi göründü.

Oyla 0
Banada Jumbo gibi geldi ama Melike'nin dediği gibi 3 aylık olmadığı kesin 1 yaşından büyük gibi geldi bana

Oyla 0
Merhaba, maşallah çok sevimli bir kuş. En az 6 aylık ve kırık bir kuş. Jumboya yakın bu nedenle ben kırık demek istemiyorum ama jumbo kırması gibi.

Oyla 0
Irkını bilmiyorum ama 3 aylık olduğuna emin misiniz. Göz kenarları grileşmiş iris belirginleşmiş ve yanak lekeleri çok büyük bildiğim kadarıyla küçük kuşların gözleri full siyah olur ve yanak lekeleri küçük olur bana kuşunuz 8 aylık yada 1 yaşında gibi göründü.
En az adım kadar eminim hocam 3 aylık olduguna.aldigimda gagasi siyahtı kuşumun yeme yeni düşmüş onuda hesaba katarsak 4 aylik felan oluyor.ama 1 yaşinda veya 6 aylik degil hocam:)Hatta ilk tüy dönemi bu ceresine kadar siyah cizgiler vardi kafasinda.Cevabiniz icin tesekkur ederim

Oyla 0
Maşallah çok sevimliymiş. Siyahlık yavru kuş göstergesi elbette ancak kimi kuşların çok fazla olabiliyor bu ve gitmesi uzun sürebiliyor. 30 günlük bir yavru değilmiş bence. Ama önemli değil her ne şekildeyse. Biz gördüğümüze yorum yaptığımız için o şekilde gibi geldi

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri