kuşumun kakası berbat durumda nesi var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lunarbirb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lunarbirb

iyikus.com Üyesi
arkadaşlar merhaba gene ben. Bu kaka ne anlama geliyor acaba. Sürekli bir şeyler kemiriyor engel olmaya çalışıyorum kafese kapatıyorum. Kafesi kemirip boyalarını yemeye başlıyor. kemirdiği yerin önüne dal filan koymaya başladım. Kakası düzelmedi bir türlü. Tam kapanmadan dolayı evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve bir haftadır böyle. Gittikçe büyüyor kakası. Kemirmediği tek bir şey yok duvar kitap kablo kumaş tahta ve zararlı olabilecek her şey

Ekli dosyalar

• dişinin dışkısı.jpeg
    dişinin dışkısı.jpeg
    135.3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba gene ben. Bu kaka ne anlama geliyor acaba. Sürekli bir şeyler kemiriyor engel olmaya çalışyıorum kafese kapatıyorum. Kafesi kemirip boyalarını yemeye başlıyor. kemirdiği yerin önüne dal filan koymaya başladım. Kakası düzelmedi bir türlü. Tam kapanmadan dolayı evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve bir haftadır böyle. Gittikçe büyüyor kakası. Kemirmediği tek bir şey yok duvar kitap kablo kumaş tahta ve zararlı olabilecek her şey
Sanırım kızışmış. Benim dişimde aynı davranışları yapıyor. Taa ki yuvayı kafese takana kadar. Benimki anaç bir kuş olduğu için önüne geçemiyorum :( Yumurta yapacak yüksek ihtimal

Oyla 0
Sanırım kızışmış. Benim dişimde aynı davranışları yapıyor. Taa ki yuvayı kafese takana kadar. Benimki anaç bir kuş olduğu için önüne geçemiyorum :( Yumurta yapacak yüksek ihtimal
teşekkür ederim ya yuvayı taktım zaten. Ona iki tane kur yapan erkek var ama hazır hissetmiyor galiba. kötü bir şeyi yoktur değil mi

Oyla 0
Denildiği gibi yumurta yapacak olabilir, haliyle bu süreçte dışkılar da büyüyor yani pek sıkıntı yok. Ama yine de dışkı çok hoşuma gitmedi. Probiyotik desteği sunabilir misiniz?

Oyla 0
Geri