Kuşumun kanadı düşük,uçamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeynepp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeynepp

Yeni Üye
Merhabalar yaklaşık 2 haftadır muhabbet kuşumun bir kanadı düşük duruyordu, son bir haftadırda uçamamaya başladı. ayağıyla esneme hareketini yapamıyor,düşük kanadını kısıtlı kaldırabiliyor.kanadına baktım kırık yok gibi ,dıskısı normal ,yemini yiyor suyunuda içiyor .keyifsiz diyemicem ama haliyle eskisine göre uçamadığı için çoğunluk kafeste uyku halinde duruyor.çok endişeliyim ne yapabilirim bir tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleme:
Video boyutu fazla geliyor ama tekrar deneyecegim.şimdi fotograflarını atıyorum.Kuşumla hikayemiz aslında kısaca bahsedecek olursam 2.5 ay önce yaralı şekilde evime geldi bende sahiplendim kısa sürede toparladı cıvıl cıvıl heryere uçuyordu fakat birkaç defa kafeste tünekten düştüğüne sahit oldum ondan dolayı mı incindi bilemedim sadece yem ,darı ile besleniyor ben önüne meyve yumurta vs hazırlayıp koyuyorum ama hiç denemedi bile bugune kadar. haftada iki kez vitamin ekliyorum suyuna bu kadar ,tesekkür ederim şimdiden

Oyla 0
Geçmiş olsun.
Çok da güzel bir kuşmuş bu arada. :)
Videoyu yüklemeyi bu siteden araştırıp yükleyebilirsiniz.
Video olsa çok iyi olur.

Son düzenleme:
Oyla 0
Benim gördüğüm kadarı ile kırık yok ama en güzel neticeyi röntgen verir.
Röntgen çektirme imkanınız var mı?
Yumuşak doku ezilmesi-incinmesi ise vitamin ve mineral desteği alarak düzelir.
Ama röntgende görmek lazım vaziyet nedir.

Oyla 0
Benim gördüğüm kadarı ile kırık yok ama en güzel neticeyi röntgen verir.
Röntgen çektirme imkanınız var mı?
Yumuşak doku ezilmesi-incinmesi ise vitamin ve mineral desteği alarak düzelir.
Ama röntgende görmek lazım vaziyet nedir.
Tamamdır ilk yaralandığında veteriner deneyimimiz iyi olmadığı için hırpalanır diye biraz beklemek istemiştim ama kendi de toparlayamadı , istanbul avcılardaki fakülteye götürürsem sanırım kuşlarla ilgilenen hekimi bulabilriim değil mi
siz hangi destek takviyesini öneriyorsunuz peki

Oyla 0
iyi olur.
Depomin mineral açısından güzel bir ürün.
Ayrıca Gervit-W de alırsanız birbirini tamamlar, dönüşümlü kullanırsınız.

Oyla 0
Geri