kuşumun kanadı ile ilgili

Elmasınbulutu

Yeni Üye
Dün sultan papağanım kafesteydi ve kanadı titriyordu ağzında da tuhaf bir açıklık vardı korktum. bu neden olmuş olabilir bilgilendirir misiniz

Dün sultan papağanım kafesteydi ve kanadı titriyordu ağzında da tuhaf bir açıklık vardı korktum. bu neden olmuş olabilir bilgilendirir misiniz

Anlık bir durum olabilir endişelenmeyin. Kuşta herhangi bir hastalık belirtisi varmı? Kabarıklık, halsizlik, ishal, kusma vs. varmı? Kuşun kısa bir videosunu ve dışkısının resimlerini eklermisin kontrol edelim...

Oyla 0
Nem oranı azlığı, ısı durumları, özellikle stres kanat titremesi ve gaga açıp kapama (hafif seste olabilir) gözlemlenir.

Oyla 0
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Kanat titremesi sadece bir kere oldu. ama bugün de ağzını açıp dilini titretince hemen veterineri aradım. sıcaktan olabileceğini söyledi. dikkat etmem gerekiyor. ishal halsizlik vb bir durum yok.
Anlık bir durum olabilir endişelenmeyin. Kuşta herhangi bir hastalık belirtisi varmı? Kabarıklık, halsizlik, ishal, kusma vs. varmı? Kuşun kısa bir videosunu ve dışkısının resimlerini eklermisin kontrol edelim...

Oyla 0
Geri