kuşumun kanadı titriyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WonWen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WonWen

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 haftadır kuşum kanadı bu şekilde titriyor. Ancak tek kanat titriyor. Kuşum ilk geldiğinde dışarı saldım sanırım bir yerlere çarptı. Vitamin desteği ile geçebilecek bir şey mi acaba?

Ne güzel bir dişi maşallah. Ciddi bir problem gibi görünmüyor ancak titreme durumunu çözmek lazım. Bazen kanat üstü/altı tüy çıkması buna sebep olabilir. İncinen hasarlı kanatlar genelde düşme eğiliminde olur fakat kuşunuz toplu tutuyor.
bir kaç güne düzelmez ise bir veteriner hekime danışınız. Bu durumda bir kuş için önerebileceğim bir ürün yok maalesef.

Oyla 0
Ne güzel bir dişi maşallah. Ciddi bir problem gibi görünmüyor ancak titreme durumunu çözmek lazım. Bazen kanat üstü/altı tüy çıkması buna sebep olabilir. İncinen hasarlı kanatlar genelde düşme eğiliminde olur fakat kuşunuz toplu tutuyor.
bir kaç güne düzelmez ise bir veteriner hekime danışınız. Bu durumda bir kuş için önerebileceğim bir ürün yok maalesef.
Çok teşekkürler. Bu arada dışarıdan kuşun tamamını gördüğünüz için soruyorum. Kuşun başka bir problemi var gibi gözüküyor mu acaba?

Oyla 0
Gözüme çarpan bir şey olmadı. Evcil değil tam anlamıyla sanırım. Korku, stres kaynaklı da kanadını titretiyor olabilir.

Oyla 0
Gözüme çarpan bir şey olmadı. Evcil değil tam anlamıyla sanırım. Korku, stres kaynaklı da kanadını titretiyor olabilir.
Evet geleli 2.5 hafta civarı oldu. Eğitimine başlamadım. Tek kanadının titremesi beni korkutuyordu. Ancak dediğiniz gibi korkuda olabilir. Ben yaklaşınca titremesi bir miktar artıyor.

Oyla 0
Geri