Kusumun kanadı ve kuyrugu yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kuscue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuscue

Yeni Üye
Merhaba. Dışı kuşum 1 buçuk yaşında aldığımızda gayet iyiydi . Ama 1 yaşına doğru kanayan kuyruk dökülmeye başladı. Veterinere götürdüm omega vs hazırlandı. Vitamin kullandım ama 6 aydır uzama yok. Kanatsız ve kuyruksuz. Kanat altları hep acildi ama son zamanlarda hafif arttı kanat altı. Ve 6 aylikken falan erkek kuş aldık yanına. Sizinle öncesi sonrası paylaşıyorum. Yavruları olmuyor çünkü dışı kuş yanaşmıyor pek. Ne yapabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210622-152824_Photos.jpg
    Screenshot_20210622-152824_Photos.jpg
    909 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20210622-152706_Photos.jpg
    Screenshot_20210622-152706_Photos.jpg
    957.9 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20210622-152915_Photos.jpg
    Screenshot_20210622-152915_Photos.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 21
Kuşunuz yavru zamanla tüyleri yerine oturur ... Vitaminlerini eksik etmeyin....

Oyla 0
Merhaba, bazı tüy sorunları geç gözlemlenebilir ya da çevresel etkilerden kaynaklı dökülebilir. Veteriner doğru yöntemi önermiş size ancak uzama olmadıysa muhtemelen tüy hastalığı olan bir kuşunuz var. Eşleme sakıncalı olabilir.

Oyla 0
Merhaba, bazı tüy sorunları geç gözlemlenebilir ya da çevresel etkilerden kaynaklı dökülebilir. Veteriner doğru yöntemi önermiş size ancak uzama olmadıysa muhtemelen tüy hastalığı olan bir kuşunuz var. Eşleme sakıncalı olabilir.
Yaklaşık 5 6 aydır böyle. Kendisi istemiyorum zaten. Peki nasıl bir tedavi uygulayabilirm nereye götürebilirm

Oyla 0
iyi bir b kompleks vitamin ve aminoasit katkısı alın. Tolyamin forte gibi ya da türevi ürünler. İyi bir bira mayası da mutlaka bulundurun -natural vitaminor- gibi. Haftada 2 ya da 3 gün kullanımı gerekli ve haftada 1 kez siz ılık bir su ile derisine temas edecek şekilde yıkayın. Tedaviye olumlu bir cevap verirse eğer uzayacaktır. Uzamıyorsa da veterinere götürüp testler yaptırılmalıdır ki tam olarak çözüm olur mu emin değilim.

Oyla 0
iyi bir b kompleks vitamin ve aminoasit katkısı alın. Tolyamin forte gibi ya da türevi ürünler. İyi bir bira mayası da mutlaka bulundurun -natural vitaminor- gibi. Haftada 2 ya da 3 gün kullanımı gerekli ve haftada 1 kez siz ılık bir su ile derisine temas edecek şekilde yıkayın. Tedaviye olumlu bir cevap verirse eğer uzayacaktır. Uzamıyorsa da veterinere götürüp testler yaptırılmalıdır ki tam olarak çözüm olur mu emin değilim.
elimde bunlar var

Oyla 0
Geri