Kuşumun kanadında bir problem var uçamıyor...

Rabiya.p

Yeni Üye
Sultanımın kanadında bir problem var biraz aşağı düşük sağ kanadına göre ayrıca hasta gibi daha önce hiç böyle olmamıştı bir anda 2 şey açığa çıktı kakası normal değil pazartesi günü suyuna elma sirkesi koydum dün bir ek takviye verdiö bugünde tekrar elma sirkesi lütfen yardımcı olun.
Bir de kuşum tuzu tuzlu olan şeyleri çok seviyor tuzlu çekirdek yiyoruz istiyor mutfakta tuz bulsa ona dadanıyor ama sınırını biliyor.

Son düzenleme:
Merhaba, sofralık tuzlar verilmemesi gerekir. İyot zehirlenmesi olabilir bu süreçte. Himelaya kayası sunulmalıdır.
Kuş dışkısından ve genel görünümünden fotoğraf atmanız mümkün mü?

Oyla 0
İyi günler dışkısının fotoğrafını atmaya çalışıyorum ancak yüklenmiyor ama genel olarak kuşun görünümü keyfi eskisi gibi yok ama var gibi de kuşçuya gittim şuan en yakınımda kuşçu vardı kanadını çorpabiliyor mu gibisinden sorulae sordu incinmiş dedi "cesamolin" diye bir ishal ilacı verdi dışkısının su olması gereken yer yeşil o korkuttu benü zaten çok teşekkür ederim şimdiden...

Oyla 0
Fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp yüklemeye çalışın ya da aracı bir siteye yükleyip atabilirsiniz Örneğin hizliresim.com

Oyla 0
Bakteriyel problemler bulunan kuşlarda görülen bir dışkı. Veteriner kontrolü gerektirir. Veterinerlerde ya da zirai ilaç satan yerlerden ilaç temin edebilirsiniz. Eğer yakın zamanda götürmeniz mümkün değil ise;
Sitraks Şurup (İç Parazitler İçin) Kullanımı
Alınıp durum gözlemlenmelidir.
Peki cesamolin'i kullanayım mı ve bunu eczaneden temin edebilirim değil mi? Çoo teşekkür ederim çok korkuyordum içim biraz rahatladı kuşçu uçkurum gibi bişey dedi ve sonra ölebilir falan dedi veterinere şuan götürmem mümkün değil haftasonu ya da haftaya mümkün bu ancak çok teşekkür ederim tekrardan.

Oyla 0
Kanat düşüklüğü bir yere çarpma kaynaklı ya da bazı durumlarda ara ara olabiliyor. Cesamolin kullanmadım daha öne ama etken maddesinden dolayı sindirim ve solunum sistemi hastalıkları için tercih ediliyor. Kanatla bağdaştıramadım ben.

Oyla 0
Kanat düşüklüğü bir yere çarpma kaynaklı ya da bazı durumlarda ara ara olabiliyor. Cesamolin kullanmadım daha öne ama etken maddesinden dolayı sindirim ve solunum sistemi hastalıkları için tercih ediliyor. Kanatla bağdaştıramadım ben.
Yok kanadı ayrı bir şekilde oldu onu bende anlamadım geçen gün banyo yaptı ama kanadını hiçbir yere çarpmadı yani anlam veremedim ama enfeksiyon için de daha öncede yaptı banyo hiç böyle bişey olmadı sanırım üst üste geldi şansına.

Oyla 0
Birbirini tetiklemiş olabilir. Hastalığı ilerlemeye başlamışsa eğer birden çok durum türeyebiliyor. Bence veterinere götürün çünkü kanat durumları ciddi olabilecek sorunlar yaratabilir 3-5 güne geçmez ise.

Oyla 0
Birbirini tetiklemiş olabilir. Hastalığı ilerlemeye başlamışsa eğer birden çok durum türeyebiliyor. Bence veterinere götürün çünkü kanat durumları ciddi olabilecek sorunlar yaratabilir 3-5 güne geçmez ise.
Peki tamam teşekkür ederim 3 gün oldu bugün cuma gününe kadar geçmezse kesin götürüyorum veterinere

Oyla 0
Geri