Kuşumun karnı şişti!!!😲

Sündüs Dağcı

iyikus.com Üyesi
Merhabalar öncelikle ilgileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ederim.
Dışı kuşumun karnı iki gündür şiş ve bu durum beni korkutuyor daha önce hiç yavrusu olmadı bu durum üstündede durdum fakat hiç yuvasına girip çıkmadığı için farklı bir hastalığı olabilirmi diye bu durum beni düşündürüyor lütfen bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim. Videosu aşağıdaki ekte mevcuttur.

Ekli dosyalar

Flaşdan dolayı dışkısı normal görünüyor. 5 gün geceleri neo-clinasin sabahları aminosol tedavisi uyguladım şuan sadece su veriyorum.
Anlayamadım dışkı bu şekilde mi yoksa farklı renkte flaştan dolayı mı sarı renkli gözüküyor
Temiz peçete üzerinde çekerseniz çok sevinirim
Yardımcı olamak adına bu gerekli

Anlayamadım dışkı bu şekilde mi yoksa farklı renkte flaştan dolayı mı sarı renkli gözüküyor
Temiz peçete üzerinde çekerseniz çok sevinirim
Yardımcı olamak adına bu gerekli
Hayır dışkısı yeşil ve sıvı değil flaşdan yada bilgisayardan aktardığım içim jpeg kalitesi düşmüş olabilir. hemen temiz peçete üstünde çekip atıyorum

Kuşum çok yükseğe uçamıyor çabuk yoruluyor birde kapalı alan sevmiyor 4 lü kafes kullanıyorum en üstte kalıyor.
Bana kalırsa kuşunuzun tedavisi bittikten sonra sıkı bir diyete girmesi gerekiyor
Ucamiyor olması yağlanmaya bağlı olarak görüyorum
Elinize geliyor ise kursak bölümüne üfleyip yağlanma olup olmadığına bakabilirsiniz

Bana kalırsa kuşunuzun tedavisi bittikten sonra sıkı bir diyete girmesi gerekiyor
Ucamiyor olması yağlanmaya bağlı olarak görüyorum
Elinize geliyor ise kursak bölümüne üfleyip yağlanma olup olmadığına bakabilirsiniz
Bebekliğinden itibaren uçamıyor kilo almadan öncede böyleydi. kursak bölümüne üfleyerek nasıl anlayabilirim peki.

Maşallah çok tatlı bir dişi, dış görünüşü yağlanma gibi görünüyor. Dışkısı da normal sayılabilir, ek bir problem yok. O bölgeyi üfleyip deri rengini söyler misiniz? Birde dokusu yumuşak mı, değil mi?

Maşallah çok tatlı bir dişi, dış görünüşü yağlanma gibi görünüyor. Dışkısı da normal sayılabilir, ek bir problem yok. O bölgeyi üfleyip deri rengini söyler misiniz? Birde dokusu yumuşak mı, değil mi?
Teşekkür ederim. Az önce baktım ama akşam olduğu için kaçtı malasef normal görünüyordu tüyleri uzun ve sık oldugu için deri rengini tam göremedim mor renkdeydi sanırım derisi.

İlgi ve destekleriniz için teşekkürler kuşum iyileşti. İyileşmiş halinin videosu aşağıdaki ekdedir.
Ekli dosyayı görüntüle WhatsApp Video 2022-10-22 at 00.19.24.mp4

Geri