Kuşumun kuyruğu dağınık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes153

Forum Sakini
Merhaba.çift sultan papağanım var eş tutular fakat dişinin kuyruğu aşırı derecede dağınık.Yüzündede bir takım tüy dökülmeleri var.Kuyruk dağınıklığı çiftleşme yüzünden oluyor olabilir mi? Kafes geniş bir üretim kafesi.neden böyle oluyor nasıl düzelir cevaplarsanız sevinirim.Fotorafları ekliyiceğim

IMG_20210727_170732.jpg
Bu da erkek 1.5 yıldır benimle erkeğin tüyleri çok güzel bu yüzden bakım yem vb lerde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Bu arada dişide 3 aydır benle bazen erkek bizden kıskandığı için dişiye vuruyor bu yüzden olabilir mi?Konuyu öncede açtım yine sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu ama tam bir çözüm bulamadım birdaha açma gereği duydum.

Son düzenleme:
Oyla 0
Merhaba, stres kaynaklı, eşleşme ya da yuva hazırlığı sebebiyle olabileceği gibi gündelik tüy değişiminin bir parçası da olabilir. Ciddi tüy kayıpları gözlemlenmiyor görsellerde. Kelleşmeler saçkıran türü gibi de olmadığından bence korkulacak bir şey yok. Takviyeleri biraz arttırınız. Özellikle b kompleks ve aminoasit.

Oyla 0
Merhaba, stres kaynaklı, eşleşme ya da yuva hazırlığı sebebiyle olabileceği gibi gündelik tüy değişiminin bir parçası da olabilir. Ciddi tüy kayıpları gözlemlenmiyor görsellerde. Kelleşmeler saçkıran türü gibi de olmadığından bence korkulacak bir şey yok. Takviyeleri biraz arttırınız. Özellikle b kompleks ve aminoasit.
Yani öncelikle benim içimi rahatlattınız açıkçası bu durumu biraz fazla kafaya takıyordum.b kompleks vitamin veriyorum haftada 1 gün fakat galiba kullandıpım ürün pek bi işe yaramıyor rönforoid almayı düşünüyorum.fakat aminoasit hakkında bir bilgim yok bana anlatırsanız hangi markayı alamam gerektiğini nasıl kullanılacağını sevinirim.

Oyla 0
tolyamin forte öneririm açıkçası röhnfried bt yerine. bu iki üründe aminoasit içeriğe sahiptir. Bu nedenle mutlaka elinizde bulundurun ve haftada 2 kez mutlaka kullanın. Tüy dönemleri 3-4 e çıkartılabilir.

Oyla 0
Geri