Kanadında ki il 3-4 tüyü uzuyor . Acaba kuyruğunda kalan kökleri çeksem uzar mı teşekkürler bu aradaMerhaba grnelde kuyruklar bu şekilde kesilmez. Kanat uzun tüyleride eksik. İlerisi için eğer uretmek istiyorsaniz degistirmenizi öneririm.
Kuyruğunda kalan tüy köklerini cımbızla alsam kanar mıSüreç gerektirecektir uzaması tüylerin. En uzun süreli uzayan tüyler kuyruk ve kanat uçuş tüyleridir. Bu sürede gerekli B vit. kompleksi destekleme yapılrsa daha hızlı uzayacaktır.
Kuş un yemesinde içmesinde bişe yok ama halsiz bide tuyde suan olmazsa 3 günde bir alayımGelişiminde sorun görünmüyorsa almayınız. Kanama olabilir geniş köklü olsuklarından.
Teşekkürler yardımınız için bir ay bekleyecegim yavas yavas dökülüp yenisi cikarsa ellemeyeceğim son çözüm olarak çekeceğimTüylerin uzaması gerekiyor almayın derim.
Merhaba. Çekmenize gerek yok. Eğer tüy ile alakalı Bir problemi varsa zaten çıktıktan kısa bir süre sonra kendi dökülecektir. Tüy diplerine bakın kırık uçları olanla varsa çekin yoksa ellemeyin. Tüyünü düzsün. B vitamini veren sık sık. Normlar tüy dönemi yaşayan kuşlara haftada 1-2 veriyoruz. Bu şekilde olan kuşlara haftalık, dozu artırmadan ama gün sayısını artırarak b vit takviyesi yapmanın yararlı olduğunu gördüm. Ayriyeten banyo. İyi olur Bu tarz kuşlar bazen ilk veya 2. Tüyde bunu atlatır bazılarında durum kalıcıdır ama yaşamı etkilemez. Ekstra sağlık sorunu yaratmaz. Geçmiş olsunTeşekkürler yardımınız için bir ay bekleyecegim yavas yavas dökülüp yenisi cikarsa ellemeyeceğim son çözüm olarak çekeceğim
Kuşum france molt değil ki kuyruk tüyleri dipten kesilmişMerhaba. Çekmenize gerek yok. Eğer tüy ile alakalı Bir problemi varsa zaten çıktıktan kısa bir süre sonra kendi dökülecektir. Tüy diplerine bakın kırık uçları olanla varsa çekin yoksa ellemeyin. Tüyünü düzsün. B vitamini veren sık sık. Normlar tüy dönemi yaşayan kuşlara haftada 1-2 veriyoruz. Bu şekilde olan kuşlara haftalık, dozu artırmadan ama gün sayısını artırarak b vit takviyesi yapmanın yararlı olduğunu gördüm. Ayriyeten banyo. İyi olur Bu tarz kuşlar bazen ilk veya 2. Tüyde bunu atlatır bazılarında durum kalıcıdır ama yaşamı etkilemez. Ekstra sağlık sorunu yaratmaz. Geçmiş olsun
Birincil kanat uçuş tüyleride yok. Kesildiğine emin misiniz? Kesildiyse dümdüz olması gerekiyor tüy uçlarının.Kuşum france molt değil ki kuyruk tüyleri dipten kesilmiş
Kuyruk tüyleri kesilmiş , kanatlarinin ilk 4 tüyü çekilmiş uzuyorlar . Kuyruk tüyü dipten kesilmis tuyun uç kısmı kalmis sadece , sizede hak veriyorum bende france molt sanmıştım takii kuyruğu fark edene kadarBirincil kanat uçuş tüyleride yok. Kesildiğine emin misiniz? Kesildiyse dümdüz olması gerekiyor tüy uçlarının.