Kuşumun neyi var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dalin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dalin

Yarışma Kazananı
Merhaba kuşumuzu üflerken böyle birley gördük dikkatimizi çekti. Organımı yoksa baska bırseymı sizce 1000064977.jpg1000064976.jpg

Bir dişimde böyle bir şeyler olmuştu. Zamanla oradan irinimsi bir akıntı da gözlemler olmuştum. Bir sürü krem kullandım ama toparlanmamıştı. Sizin durum daha steril, kabuksu görünümde olduğundan kremler çözebilir ancak tekrar edecektir. Nasır gibi düşünün o bölgeyi. Yoğun sürtünme oranın üstüne yatmasıyla geliştiriyor gibi geliyor bana. Yine de büyümemesi önemli, bu nedenle bir veterinere götürüp dokunun incelenmesi sağlanabilir.

Bir dişimde böyle bir şeyler olmuştu. Zamanla oradan irinimsi bir akıntı da gözlemler olmuştum. Bir sürü krem kullandım ama toparlanmamıştı. Sizin durum daha steril, kabuksu görünümde olduğundan kremler çözebilir ancak tekrar edecektir. Nasır gibi düşünün o bölgeyi. Yoğun sürtünme oranın üstüne yatmasıyla geliştiriyor gibi geliyor bana. Yine de büyümemesi önemli, bu nedenle bir veterinere götürüp dokunun incelenmesi sağlanabilir.
Hocam neem yağı alayım deneyım

Hocam neem yağı alayım deneyım
Ayaklarında gorebilirmiyiz
1000065627.jpg1000065626.jpg1000065627.jpg

Arada nefes alırken ses cıkarıyor tavuk gıbı . Cok ucmaz ucuncada gıdaklar gbı ses yapar yorulunca
Kafasındaki kızarıklık için de neem yağı sürebilirsiniz. Ayrıca eczaneden iyot damlası alıp yarım suluğa 1 damla katarak 3 gün verir misiniz. Su her gün hatta imkan varsa 12 saatte bir yenilenmeli

Geri