Yuvarlak kütüğü var hocam gece onda yatıyor. Gunduzde tunekte duruyor. Ama genelde uykulu hocam dogdu doğalı oyle. Cok uçmaz. Hep öyleydi. Bu nedir sizce hocam @Doğanay Y.Tüneğe çok mu yatıyor?
Ben size 10 gün kadar günde 2 defa neem yağı sürmenizi öneriyorum. Çözme ihtimali var.Yuvarlak kütüğü var hocam gece onda yatıyor. Gunduzde tunekte duruyor. Ama genelde uykulu hocam dogdu doğalı oyle. Cok uçmaz. Hep öyleydi. Bu nedir sizce hocam @Doğanay Y.
Tamam hocam alayım deneyelımBen size 10 gün kadar günde 2 defa neem yağı sürmenizi öneriyorum. Çözme ihtimali var.
Hocam neem yağı alayım deneyımBir dişimde böyle bir şeyler olmuştu. Zamanla oradan irinimsi bir akıntı da gözlemler olmuştum. Bir sürü krem kullandım ama toparlanmamıştı. Sizin durum daha steril, kabuksu görünümde olduğundan kremler çözebilir ancak tekrar edecektir. Nasır gibi düşünün o bölgeyi. Yoğun sürtünme oranın üstüne yatmasıyla geliştiriyor gibi geliyor bana. Yine de büyümemesi önemli, bu nedenle bir veterinere götürüp dokunun incelenmesi sağlanabilir.
Hocam neem yağı alayım deneyımBir dişimde böyle bir şeyler olmuştu. Zamanla oradan irinimsi bir akıntı da gözlemler olmuştum. Bir sürü krem kullandım ama toparlanmamıştı. Sizin durum daha steril, kabuksu görünümde olduğundan kremler çözebilir ancak tekrar edecektir. Nasır gibi düşünün o bölgeyi. Yoğun sürtünme oranın üstüne yatmasıyla geliştiriyor gibi geliyor bana. Yine de büyümemesi önemli, bu nedenle bir veterinere götürüp dokunun incelenmesi sağlanabilir.
Ayaklarında gorebilirmiyiz
Evet yani şöyledir bazen kafese tutunuyor öyle duruyor nadiren. Sürtünme olarak cok gormedım. Kuş zaten hep halsiz cok hareket etmeyen sakın yapılı kus. Yavruyken aldığımızda da oyleydı. 2 yasındaKafes tellerine veya tüneklere sürtünmede artış olduğunu gördünüz mü?
Arada nefes alırken ses cıkarıyor tavuk gıbı . Cok ucmaz ucuncada gıdaklar gbı ses yapar yoruluncaEvet yani şöyledir bazen kafese tutunuyor öyle duruyor nadiren. Sürtünme olarak cok gormedım. Kuş zaten hep halsiz cok hareket etmeyen sakın yapılı kus. Yavruyken aldığımızda da oyleydı. 2 yasında
Kafasındaki kızarıklık için de neem yağı sürebilirsiniz. Ayrıca eczaneden iyot damlası alıp yarım suluğa 1 damla katarak 3 gün verir misiniz. Su her gün hatta imkan varsa 12 saatte bir yenilenmeliArada nefes alırken ses cıkarıyor tavuk gıbı . Cok ucmaz ucuncada gıdaklar gbı ses yapar yorulunca
bazı kuşlar iyi uçamadığından nefes nefese kalıp bir süre vikliyebiliyor. Bazen de bu hava kesesi akarı belirtilerinden bir tanesi.Arada nefes alırken ses cıkarıyor tavuk gıbı . Cok ucmaz ucuncada gıdaklar gbı ses yapar yorulunca
Teşekkürler hocambazı kuşlar iyi uçamadığından nefes nefese kalıp bir süre vikliyebiliyor. Bazen de bu hava kesesi akarı belirtilerinden bir tanesi.
Tamamdır Selçuk bey oyle yapayım cok sağolunKafasındaki kızarıklık için de neem yağı sürebilirsiniz. Ayrıca eczaneden iyot damlası alıp yarım suluğa 1 damla katarak 3 gün verir misiniz. Su her gün hatta imkan varsa 12 saatte bir yenilenmeli