Kuşumun sesi çok ince

MelisNalçacı

iyikus.com Üyesi
Can yoldaşım fıstığım geçen perşembe hakka yürüdü. Ben de yeni bir kuş aldım. İlk gittiğimde henüz yeme düşmediği için ayırttırdım. Bugün gittiğimde yeme düştüğünü öğrendim ve aldım. Çok sakin şimdilir. Ele geliyor sürekli ve sevdiriyor. Ama sesi çok az çıkıyor gibi. Lutino cinsi erkek. Sesinin az olması normal mi?

Ekli dosyalar

• IMG-20210108-WA0004.jpeg
    IMG-20210108-WA0004.jpeg
    284.2 KB · Görüntüleme: 7
Şuan yavru zaten. Zamanla açılacaktır. Sağlığını takip etmelisiniz. Sesinin az çıkması sağlığıyla ilgili bir problem olmadıkça sorun olmayacaktır. Sağlığını kontrol edebilmek için beyaz peçete üzerinde güncel dışkı fotoğrafı ve sesini duyabileceğimiz video yükleyebilirseniz @Doğanay Y. ve @Muratsani yardımcı olacaktır.

Oyla 0
Şuan yavru zaten. Zamanla açılacaktır. Sağlığını takip etmelisiniz. Sesinin az çıkması sağlığıyla ilgili bir problem olmadıkça sorun olmayacaktır. Sağlığını kontrol edebilmek için beyaz peçete üzerinde güncel dışkı fotoğrafı ve sesini duyabileceğimiz video yükleyebilirseniz @Doğanay Y. ve @Muratsani yardımcı olacaktır.

Bunu yaklaşık 2 saat önce yaptı ilk geldiğinde daha yapmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyla 0
iyikus.com yeni politikası nedeni ile bu yorumdaki görseller silinmiştir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyla 0
Merhabalar, konuyu incelemeniz yardımcı oalcaktır, haricinde merak ettiklerinizi sorabilirsiniz (y)

Oyla 0
Merhabalar, konuyu incelemeniz yardımcı oalcaktır, haricinde merak ettiklerinizi sorabilirsiniz (y)

Kuşuma lutino dediler ama gözleri her zaman mı kırmızı olmalı yoksa yansımalı mı anlayamadım.

Oyla 0
O zaman lutino değil siyah gibi çünkü
Sarı çift faktör spangle kuşunuz o halde.

Çok mühim bir durum değil. Kuş yine aynı kuş:)

Sadece önceleri sık rastlanmayan bir mutasyon olduğundan, kuş satış piyasasında nadir olarak pazarlandı...Şimdi bolca bu mutasyonlardan mevcut ama geçmişten gelen satış strateji ağzı devam ediyor...

Oyla 0
Sarı çift faktör spangle kuşunuz o halde.

Çok mühim bir durum değil. Kuş yine aynı kuş:)

Sadece önceleri sık rastlanmayan bir mutasyon olduğundan, kuş satış piyasasında nadir olarak pazarlandı...Şimdi bolca bu mutasyonlardan mevcut ama geçmişten gelen satış strateji ağzı devam ediyor...
İsterse doğadaki haliyle olsun çok sevdim valla. Önceki yerli ırktı konuşuyordu. Bu da konuşur inşallah.

Oyla 0
Geri