kuşumun şişliğinin resmi

Merhaba, çok net anlayamadım görsellerden ama bağırsakları sanırım dışarıya çıkmış gibi ve enfeksiyon durumu söz konusu. Bağırsak değil ise o bölgede oluşmuş bir tümörümsü bir durum var.

Oyla 0
Anladım. Erkek kuşlarda genelde pek içsel bir sarkma olmaz. Yağlanma, tümör benzeri bir durum olabilir. O bölgeye idareten teramycin krem sürünüz az oranda, kulak çöpü ile. Yasak kalkar kalkmaz veterinere götürmenizi öneririm. Sizin yapabileceğiniz bir durum yok maalesef pek fazla. Ayrıca daha net görülebilir bir fotoğraf atabilirseniz biraz daha incelemek isterim.

Oyla 0
Antiseptik ürünler kullanmak lazım.
O bölgeyi temizlemek için oksijenli su kullanabilirsiniz az oranda. Ciddi bir bölgede olduğundan dışkısını yapıyor olduğundan emin olunuz.
*Bazı durumlarda tüy patlatamadığında buna benzer enfeksiyon oluşuyor ve alınması gerekiyor.

Son düzenleme:
Oyla 0
Antiseptik ürünler kullanmak lazım.
O bölgeyi temizlemek için oksijenli su kullanabilirsiniz az oranda. Ciddi bir bölgede olduğundan dışkısını yapıyor olduğundan emin olunuz.
Yapiyor ne kullanayim tumormu sizce benim ilk kuşum arastiriyorum pek birsey bulamadim tecrubeli bilgilere ihtiyacim var kuşumu çok seviyorum yardımcı olursaniz cok sevinirim

Oyla 0
Yapiyor ne kullanayim tumormu sizce benim ilk kuşum arastiriyorum pek birsey bulamadim tecrubeli bilgilere ihtiyacim var kuşumu çok seviyorum yardımcı olursaniz cok sevinirim
Doğanay beyin dediklerini yapın Ve en yakın zamanda iyi bir veteriner e götürün.Her veteriner kuştan anlamaz gitmeden önce sorarsanız iyi olur

Oyla 0
Geri