Kuşumun Suluğunda Ki Böcek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taharkci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taharkci

iyikus.com Üyesi
iyi günler hocalarım kusun suyunda bu tarz bi böcek gördüm ölü halde kusdan mı kaynaklı acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201127-130637_Gallery.jpg
    Screenshot_20201127-130637_Gallery.jpg
    658.7 KB · Görüntüleme: 15
iyi günler hocalarım kusun suyunda bu tarz bi böcek gördüm ölü halde kusdan mı kaynaklı acaba
Sivrisinek benzeri bir kanatlıya benziyor. Bu mevsimde pek görülmez ama... Yaşadığınız yer ile alakalı bir durumdan olabilir. Mesela ben bahçeli bir evdeyim, ağaç, bitki vs.den ötürü yeşil kanatlı böcekler havalandırma sırasında içeri girebiliyor.

Ayrıca suyunuzun rengi sarımsı mı, fotoğraftan mı kaynaklı?

Ne kadar da bir değiştiriyorsunuz suyunuzu ve içme suyu kullanıyorsunuz değil mi?

Oyla 0
Sivrisinek benzeri bir kanatlıya benziyor. Bu mevsimde pek görülmez ama... Yaşadığınız yer ile alakalı bir durumdan olabilir. Mesela ben bahçeli bir evdeyim, ağaç, bitki vs.den ötürü yeşil kanatlı böcekler havalandırma sırasında içeri girebiliyor.

Ayrıca suyunuzun rengi sarımsı mı fotğraftan mı kaynaklı?

Ne kadar da bir değiştiriyorsunuz suyunuzu ve içme suyu kullanıyorsunuz değil mi?
kusuk suanda hasta o yuzden multivitamin ekliyorum avisol plus ondan dolayi suyun rengi evet icme suyu kullaniyorum

Oyla 0

Ayrıca suyunuzun rengi sarımsı mı, fotoğraftan mı kaynaklı?

günlük degistiriyorum

Oyla 0
Vitamin ya da ilaç katkılı sularınızı 6-8 saat sonra yenilemenizi tavsiye ederim. Uzun süre kalan katkılı su, içerik açısından değerini kaybetmekle beraber sağlıksız durumlar yaratabilir (y) Ve her değişiminizde parmaklarınızla suluğunuzu kayganlık durumu geçene kadar durulayabilirsiniz. Hafta da bir deterjanlı su ile yıkama yapabilirsiniz.

Oyla 0
Bende sivrisinek türevi bir böceğe benzettim. Kuştan kaynaklı değildir muhtemelen

Oyla 0
Evinizde bitki varsa ondan geliyordur bizim evde de var maalesef bu sinekten. Katkılı su verdiğinizde 6-8 saat arasi kalsın sonra temiz su ile değiştirin. 1 gün boyunca durması pek sağlıklı değil.

Oyla 0
Geri