Sivrisinek benzeri bir kanatlıya benziyor. Bu mevsimde pek görülmez ama... Yaşadığınız yer ile alakalı bir durumdan olabilir. Mesela ben bahçeli bir evdeyim, ağaç, bitki vs.den ötürü yeşil kanatlı böcekler havalandırma sırasında içeri girebiliyor.iyi günler hocalarım kusun suyunda bu tarz bi böcek gördüm ölü halde kusdan mı kaynaklı acaba
kusuk suanda hasta o yuzden multivitamin ekliyorum avisol plus ondan dolayi suyun rengi evet icme suyu kullaniyorumSivrisinek benzeri bir kanatlıya benziyor. Bu mevsimde pek görülmez ama... Yaşadığınız yer ile alakalı bir durumdan olabilir. Mesela ben bahçeli bir evdeyim, ağaç, bitki vs.den ötürü yeşil kanatlı böcekler havalandırma sırasında içeri girebiliyor.
Ayrıca suyunuzun rengi sarımsı mı fotğraftan mı kaynaklı?
Ne kadar da bir değiştiriyorsunuz suyunuzu ve içme suyu kullanıyorsunuz değil mi?
günlük degistiriyorumSivrisinek benzeri bir kanatlıya benziyor. Bu mevsimde pek görülmez ama... Yaşadığınız yer ile alakalı bir durumdan olabilir. Mesela ben bahçeli bir evdeyim, ağaç, bitki vs.den ötürü yeşil kanatlı böcekler havalandırma sırasında içeri girebiliyor.
Ayrıca suyunuzun rengi sarımsı mı, fotoğraftan mı kaynaklı?
Ne kadar da bir değiştiriyorsunuz suyunuzu ve içme suyu kullanıyorsunuz değil mi?