Öncelille heekese merhaba. Benim burada bir konum ama vardı ama yenisini açiyorum. 5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var. Ocak 2023ten beridir Kuşum her tüy dökümünde solunum problemi yaşıyor. İlk bu sorunu ocak ayında yaşadı, respiratory turbo ve bazı desteklerle sorunu tamamen atlatmiştik. İlkbahardaki tüy değişim döneminde geri başladi sorunumuz ancak bu seferki biraz farklı. Gündüzleri normal ve keyifli olan, oyunlar oynayan kuşumuz gece uyku moduna geçtiğinde bağirarak inlemeye başlıyor ve burnu tikanip tık tık ses yapmaya başliyor. Kuşumun büyük ihtimalle hava kesesi akarı sorunu var. ARALIKSIZ kaşınıyor gagasını, ceresini, kafasını kafesin tellerine sürüyor.Gece saldırıya uğruyor büyük ihtimalle. Kuşumun ses yaptiği bir video da paylaşıyorum. İnceleyip dönebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Streamable Video
(Lütfen veteriner demeyin, Ankara'da kanatlidan anlayan veteriner yok sizlerin tavsiyesiyle veterinere gittim sonuç rezalet.)
(Lütfen veteriner demeyin, Ankara'da kanatlidan anlayan veteriner yok sizlerin tavsiyesiyle veterinere gittim sonuç rezalet.)