Kuşumun tırnağı kırıldı

GülşahKandemir

Forum Sakini
arkadaşlar bi uyandım hayvan tek ayağınla basamıyor kaldırıyor falan bi baktım tırnağı kırılmış ortadan tamda kopmamış. ne yapmam gerekiyor

kuşuma mısır unu, terramycin merhem ve kantoron yağı sürdüm ev yapımı. kantoron yağını en son sürdüm aklıma gelince fakat tekrar bi kanama yaptı

Oyla 0
Kuşunuz sanırım oynuyor ya da düzenli hareket ettiğinde kanaması oluyor olabilir. Yapacak çok şey yok maalesef yaptıklarınız dışında. İyileşmesini beklemeniz lazım.

Oyla 0
Kuşunuz sanırım oynuyor ya da düzenli hareket ettiğinde kanaması oluyor olabilir. Yapacak çok şey yok maalesef yaptıklarınız dışında. İyileşmesini beklemeniz lazım.
Şuan sıkıntı yok fakat bir sorun var. Hayvanın neşesi keyfi gayet yerinde tebinde güneş altında banyo yaptırdım çok mutlu kısacası hayvan ama dışkısında bildiğin idrar yapıyor baya baya işiyor. İshal mi acaba bu hayvan? Siz daha öncede dışkısının fotoğrafını attığımda ilaç önermiştiniz fakat ben kullanmaya korkmuştum. İshalden şüphelendim bende sulu dışkılıyor çünkü hayvan her seferinde. Sera diropur w diye bir bitkisel ilaç var. İyi gelir mi sizce bu ? ek olarakta haşlanmış patates yada pirinç suyu versem mi?

Oyla 0
Geri