Kuşumun tırnağını biraz fazla kestim ne olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sunakalan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sunakalan

iyikus.com Üyesi
Merhabalar ben bir muhabbet kuşumun tırnağını biraz fazla kısa kestim tırnağı kanadı kuşum yumurtlama döneminde birşey olurmu şu anda hıc birşey yokmuş gibi birde kuşum sanırım yumurtlama döneminde olduğu için duvar yiyo bunun gibi

Kuşun kanaması durduysa herhangi bir sorun olmaz ama evde elektolit varsa suyuna katabilirsiniz.
Eğer gaga taşı, kalamar kemiği ve kuş kumu varsa muhtemelen oyun için yapıyodur çoğu kuşta bu tarz şeyler oluyor. Yaptığı şeyi engellemek için kemirdiği yeri bi şekilde gizleyebilirsiniz. Eğer bahsettiğim şeyler yoksa edinebilirsiniz mineral eksikliğinden veya gaga törpüleme isteğinden yapıyo olabilir

Oyla 0
Kuşun kanaması durduysa herhangi bir sorun olmaz ama evde elektolit varsa suyuna katabilirsiniz.
Eğer gaga taşı, kalamar kemiği ve kuş kumu varsa muhtemelen oyun için yapıyodur çoğu kuşta bu tarz şeyler oluyor. Yaptığı şeyi engellemek için kemirdiği yeri bi şekilde gizleyebilirsiniz. Eğer bahsettiğim şeyler yoksa edinebilirsiniz mineral eksikliğinden veya gaga törpüleme isteğinden yapıyo olabilir
Gaga taşı mineral blok kalamar kemiği hepsi var yinede dışarı çıkardığımda gidip duvarı yiyorlar

kanaması durdu yuvalıkta kabarık bir biçimde yatıyordu baktığımda şu anda durumu iyi yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Oyla 0
Geri