kuşumu aldığımdan beri kafa tüyleri bu şekilde dik şu an tüy dökümünde yeni çıkan tüyleride aynı şekilde bunun sebebi nedir ?
Bilmiyorum ama neyse farkımız tarzımız bi problem olmasın da ?Tepeli kanı taşıyor olabilir mi? Bazen tam tepe olmuyorlar
Ah bi bilsem ? bi hastalık falan olmasın da yoksa memnunuzHakkaten niye böyle
a tesadüf oldu ancak bu söylemi çok sevmesem de ( kan ağır bastığı için kafa çevirme hareketi yaptığını söylerler tepeli ve japonesler için. Durumunuz bundan ibaret olabilir. Ancak elle tutulur bir kaynak olmadığından ve o tür yetiştirmediğim için bilemiyorum.Bizim kız gibi perçemli bir kuş
Evet maalesef daha önce söylemişti bir arkadaş daha bunu. Taşıyıcı oluyorlarmış. Ben de buraya yazmak istemedim arkadaşta korkmasın diye. ? Bağışıklığı düşünce ortaya çıkıyormuş.a tesadüf oldu ancak bu söylemi çok sevmesem de ( kan ağır bastığı için kafa çevirme hareketi yaptığını söylerler tepeli ve japonesler için. Durumunuz bundan ibaret olabilir. Ancak elle tutulur bir kaynak olmadığından ve o tür yetiştirmediğim için bilemiyorum.
Kafa çevirme durumu nedir?Evet maalesef daha önce söylemişti bir arkadaş daha bunu. Taşıyıcı oluyorlarmış. Ben de buraya yazmak istemedim arkadaşta korkmasın diye. ? Bağışıklığı düşünce ortaya çıkıyormuş.
Kafa çevirme olayı nedir hiç duymadım daha önce ?a tesadüf oldu ancak bu söylemi çok sevmesem de ( kan ağır bastığı için kafa çevirme hareketi yaptığını söylerler tepeli ve japonesler için. Durumunuz bundan ibaret olabilir. Ancak elle tutulur bir kaynak olmadığından ve o tür yetiştirmediğim için bilemiyorum.
Salmonella, sallabaş olarak geçiyor. Eklediğim fotoğraftaki gibi kafası yana doğru eğik duruyor, uçamıyor 4 ay kadar oldu. Bayağı zayıfladığı için bağışıklığı düştü hastalık ortaya çıktı. Sağolsun forumdaki hocalarımla tedaviyi devam ettiriyoruz. Toparlayacak inşallah ?Kafa çevirme durumu nedir?
Yaa kıyamam ben ona İnşallah toparlar çok geçmiş olsun. ?? Durduk yere mi ortaya çıktı kuşunuzda bende önlem alayım ona göre ? neler yapmam gerekiyorSalmonella, sallabaş olarak geçiyor. Eklediğim fotoğraftaki gibi kafası yana doğru eğik duruyor, uçamıyor 4 ay kadar oldu. Bayağı zayıfladığı için bağışıklığı düştü hastalık ortaya çıktı. Sağolsun forumdaki hocalarımla tedaviyi devam ettiriyoruz. Toparlayacak inşallah ?
Korkmayın inşallah öyle bir sıkıntı olmaz sizde. ?? Ben kuşumu hastayken sahiplendim. Büyük ihtimalle ihmalden bakımsızlıktan kilo vermeye başladı, taşıyıcı olduğundan ortaya çıktı. Yemesine, içmesine, temizliğine dikkat ettiğiniz sürece bir sıkıntı olmaz Özellikle suyunu her gün değişin, kafes temizliğine dikkat edin.Yaa kıyamam ben ona İnşallah toparlar çok geçmiş olsun. ?? Durduk yere mi ortaya çıktı kuşunuzda bende önlem alayım ona göre ? neler yapmam gerekiyor
Tamam dikkat ediyorum umarım başımıza gelmez Sahiplendiğimde benim kuşum da hastaydı solunum sıkıntısı vardı onu atlattık çok şükür şimdi durumu iyi umarım sizinki de çabucak sağlığına kavuşur ??Korkmayın inşallah öyle bir sıkıntı olmaz sizde. ?? Ben kuşumu hastayken sahiplendim. Büyük ihtimalle ihmalden bakımsızlıktan kilo vermeye başladı, taşıyıcı olduğundan ortaya çıktı. Yemesine, içmesine, temizliğine dikkat ettiğiniz sürece bir sıkıntı olmaz Özellikle suyunu her gün değişin, kafes temizliğine dikkat edin.