Kuşumun üstüne parfüm sıktım yanlışlıkla yardım eder misiniz

Şuayip_koç

Yeni Üye
Kuşumun üstüne yanlışlıkla parfüm sıktım yıkadım suyla geçmedi çok az şampuan la denedim geçmedi şimdi de kendisi tüylerini temizliyor ama kokusu geçmiyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz ölmez değil mi çok stresli duruyor ne yapmalıyım. İnternette okumuştum 2damla limon suyu verin kursağı temizlenir yazıyordu bende bir yudum içti daha doğrusu kendisi içti ekşi olduğu için baya etki etti sanırım şimdi bir yan etkisi de olmadı. sorun olur mu

Son düzenleme:
Kuşumun üstüne yanlışlıkla parfüm sıktım yıkadım suyla geçmedi çok az şampuan la denedim geçmedi şimdi de kendisi tüylerini temizliyor ama kokusu geçmiyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz ölmez değil mi çok stresli duruyor ne yapmalıyım
Keşke şampuan kullanmasaydınız normal su olabilirdi. Zamanla parfümün kokusu gider burnuna gözüne kaçmadıysa bence sorun olmaz. Şuan herhangi bir olumsuz hareketi falan var mı ? Tabi hocalarımız daha net birşey söylerler.

Keşke şampuan kullanmasaydınız normal su olabilirdi. Zamanla parfümün kokusu gider burnuna gözüne kaçmadıysa bence sorun olmaz. Şuan herhangi bir olumsuz hareketi falan var mı ? Tabi hocalarımız daha net birşey söylerler.
çok az kullandım leblebi tanesi kadardı şampuan şuan gariplik yok gibi ama hep tüylerini temizliyor.panikle napıcamı bilemedim ama normal su isle de yıkadım heryeri ıslandı

Keşke kendi yıkanması için teşvik etseydiniz bu gibi davranışlarınız kuşunuzun sizden uzaklaşmasını sağlar güvenini yok eder.Şampuan kuşlara kullanılmaz.☹️ Gözlemleyin dıskılarda değisim,kanatta titreme ,iştahsızlık vs görürseniz hiç beklemeden kanatlı uzmanına gidin.

Keşke kendi yıkanması için teşvik etseydiniz bu gibi davranışlarınız kuşunuzun sizden uzaklaşmasını sağlar güvenini yok eder.Şampuan kuşlara kullanılmaz.☹️ Gözlemleyin dıskılarda değisim,kanatta titreme ,iştahsızlık vs görürseniz hiç beklemeden kanatlı uzmanına gidin.
haklısınız ama çok panik oldum sadece hep tüylerini temziliyor onun dışında sorun yok gibi teşekürler

haklısınız ama çok panik oldum sadece hep tüylerini temziliyor onun dışında sorun yok gibi teşekürler
Kuşlar hassas hayvanlardır.Bulundukları odada parfüm,sigara gibi ağır kokulu ,alkollü ,tütseler vs kullanmayın.Üzerinize sinen sigara ,parfüm ile kuşunuzun yanına gidip sevmeyin.Elinize krem vs sürdükten sonra kusunuzu elinize almayın.Bunlar şuan ićin belirti gostermese de kusunuzda ilerleyen zamanlarda büyük sorunlar yaratır.Geçmis olsun.

Kuşlar hassas hayvanlardır.Bulundukları odada parfüm,sigara gibi ağır kokulu ,alkollü ,tütseler vs kullanmayın.Üzerinize sinen sigara ,parfüm ile kuşunuzun yanına gidip sevmeyin.Elinize krem vs sürdükten sonra kusunuzu elinize almayın.Bunlar şuan ićin belirti gostermese de kusunuzda ilerleyen zamanlarda büyük sorunlar yaratır.Geçmis olsun.
teşekkür ederim bilgilendirme için

Geri