Kuşumun uyurken kuyruğunu sallaması

Şıkırım G.

iyikus.com Üyesi
Merhaba herkese,

Kuşum birkaç gündür biraz daha az yem yiyor, ve daha az hareketli, 1 gün de ishal oldu ama maruldan sanırım, uyurken böyle kuyruğunun sallandığını fark ettim, 20 gündür bizimle o yüzden panikledim lütfen yardımcı olabilir misiniz. suyuna gold wings multivitamin ve b complex koyuyoruz, meyve sebze görünce kaçıyor, yemlerde de bazen dal darı veriyoruz. solunumla alakalı bir sorunu olmasından veya üşümesinden endişe ettim.

Ekli dosyalar

• kusum.mp4
    kusum.mp4
    1.1 MB
  • gold wings multi.jpg
    gold wings multi.jpg
    8.2 KB · Görüntüleme: 0
  • quik junior.png
    quik junior.png
    289.3 KB · Görüntüleme: 0
  • b complex...JPG
    b complex...JPG
    23.4 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
bu modda uyuduğunda kuyrukları genelde atıyor. Kötü bir görüntü sergilemiyor ancak tüy değişimi yaşayacak gibi geldi bana. Dışkısı nasıl?
Bu ürünleri havaların sıcaklığından dolayı 8 saatten fazla tutmayınız. 8 saat sonrası temiz su ile değiştiriniz.

bu modda uyuduğunda kuyrukları genelde atıyor. Kötü bir görüntü sergilemiyor ancak tüy değişimi yaşayacak gibi geldi bana. Dışkısı nasıl?
Bu ürünleri havaların sıcaklığından dolayı 8 saatten fazla tutmayınız. 8 saat sonrası temiz su ile değiştiriniz.
yardımınız için çok teşekkür ederim. Evet sürekli gagasıyla kendini temizliyor acaba öyle mi olacak diye düşündük çok tüy dökülmediğinden bilemedik. Bu dönemde ekstra bilmemiz gereken birşey var mı, probiyotik de almayı düşünüyoruz. Bir de meyve sebze görünce korkup kaçıyor daha küçük olduğundan mı? Vitaminsiz kalırsa diye endişe duyduk. Dışkısı bir gün ishal gibi oldu ama 5-6 ısırık marul yemişti ondan mıdır bilemedik. Şuan normal.

Probiyotik için entrobac alınabilir. Tüy döneminde banyo yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Daha doğrusu kendisi yapsın. Zamanla alıştırılabilir aslında. Marulu vermeyiniz hocam. Roka, Semizotu, taze kekik nane, brokoli en favorileri olacaktır.

Probiyotik için entrobac alınabilir. Tüy döneminde banyo yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Daha doğrusu kendisi yapsın. Zamanla alıştırılabilir aslında. Marulu vermeyiniz hocam. Roka, Semizotu, taze kekik nane, brokoli en favorileri olacaktır.
Banyoluğu kafese taktık ancak girmedi pek içine, banyo yapmayı bilmiyor olabilir mi acaba? spreyle bir kaç kez yaptırmaya çalıştık ama ne kadar faydalı oldu bilemiyorum. Haftasonu kafes dışında çok derin olmayan bir kase içinde yeşilliklerle denemeyi düşünüyoruz, umarım yaptırabiliriz.

yorumunuz için sağolun, daha yeni besliyoruz araştıramadan aldığımız için vitaminlerle alakalı olarak çok kaliteli olmadığından mı dediniz? Eğer zarar verecekse ona göre bir daha vermeyeyim.

zarar değil de, iceriginin kalitesi ve etkisi sınırlı kalır

zarar değil de, iceriginin kalitesi ve etkisi sınırlı kalır
teşekkür ederim, dediklerinizden alayım. Bir de rica etsem gagasında sorun var mı böyle kırılmış tırnak gibi çatlak şekilde ucu, petshopta ben sahiplenmeden önce kesmişler mi bi sorun mu var emin olamadım, yeni konu açmak istemedim. Bir de ceresi mavileşiyor, erkek değil mi @Doğanay Y.

Ekli dosyalar

• IMG_2068.jpeg
    IMG_2068.jpeg
    122.1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_2069.jpeg
    IMG_2069.jpeg
    191.6 KB · Görüntüleme: 8
Geri