Kuşumun yanağı Kapıya sıkıştı ACiL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iremmmkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iremmmkk

iyikus.com Üyesi
BCE91BEB-C09F-43DA-BB86-B0FC18CCDD55.jpeg
kuşumun turuncu olan kısım kulak kısmının altındaki yer kapıya sıkıştı sanırım çok az bir dökülme oldu ama kendisi sanırım şoka girdi ne yapmam gerekiyor hareketlerinde hiçbir engelleme yok uçuyor ama uyuklamak istiyor bana geldi kaşıttı kafasını o sıkışan dökülme olan yeri de kaşıdım ama normalde çok hareketli kuş ne yapabilirim acil veterinere gitmeli miyim yoksa düzelir mi yardımcı olabilir misiniz

dolabım içini çok seviyor açtım girdi orada biraz konuştu sevdiği kelimeleri söyledi ama yine ben konuşmayınca uyuklamaya başladı

Ekli dosyayı görüntüle 32260
kuşumun turuncu olan kısım kulak kısmının altındaki yer kapıya sıkıştı sanırım çok az bir dökülme oldu ama kendisi sanırım şoka girdi ne yapmam gerekiyor hareketlerinde hiçbir engelleme yok uçuyor ama uyuklamak istiyor bana geldi kaşıttı kafasını o sıkışan dökülme olan yeri de kaşıdım ama normalde çok hareketli kuş ne yapabilirim acil veterinere gitmeli miyim yoksa düzelir mi yardımcı olabilir misiniz
Acil veterinerlik bir durum yok. Evde ateş düşürücü şurup varsa bir damla içirin. Ağrısı azalsın. Bir kaç güne normake döner korkmayın.

Geri