Kuşumuza bir arkadaş almak istiyoruz

Tuğçe Doğan

Yeni Üye
Oğlum kuşunun yanlız kaldığını ve yanına bir tane daha almamızı istiyor,Bu durum kuşların hoşuna gidermi? Neler bekler bizi bu süreçte almalı mıyız? Tek başına çok mahsun duruyor Bilgilendiriseniz seviniriz...

Merhaba,
2.5 yaşında bir erkek kuşum var. Dişi kuş istiyorum yanına arkadaşlık için. Aldıktan sonra ne yapılması gerektiğine dair yazdıklarınızı okudum ama nereden alabilirim istanbulda güvenli bir yer var mı? Kuşu da götürme şansım olursa beraberimde götüreceğim.

Teşekkürler

Oyla 0
Merhaba, söylemeyi atladım bir de eğer anlaşamazlarsa dişi kuşu sağlıklı bir şekilde geri götürebileceğim bir yer olmalı. Üretim yapmıyorum benimki bana ev arkadaşı. Çok kuşla baş edemem.

Oyla 0
İstanbul'da çok fazla üretici mevcut. Fakat o bölgede yaşamadığım için öneride bulunmam sağlıklı olmaz. Ayrıca dediğiniz değişim durumunu siz kuş alırken sormanız gerekir. Eğer izin verirse siz kuşunuzu götürün ve orada eş seçmesini sağlayın.

Oyla 0
Teşekkürler cevaplarınız için
@Ümit T. merhaba, size yönlendirdiler.

2.5 yaşında bir erkek kuşum var. Dişi kuş istiyorum yanına arkadaşlık için. Fakat anlaşamazlarsa dişi kuşu sağlıklı bir şekilde geri götürebileceğim bir yer olmalı. Üretim yapmıyorum çünkü.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,

Oyla 0
Geri