KUŞUMUZUN BİZİ SEVDİĞİNİ NASIL ANLIYORUZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
BURADA DAHA YENİYİM 2 SORUM VAR:Kuş bizi sevdiği zaman neler yapar?Benim kuşum şükür beni ısırmıyor ve benden korkmuyor parmağımla falan oynuyor oynarken tatlı tatlı sesler çıkarıyor bir süre ilgilenmeyince bağırıyor yanına geldiğimde susuyor bunun gibi şeyler yapıyor muhabbet kuşum.Beni seviyordur galiba.İlk defa kuş besliyorum o yüzden çok tecrübesizim üzerinede çok titriyorum.Neler yaparsa sevdiğini anlarım?
VE BİR SORUM DAHA OLACAK KUŞUMU KAFESİMDEN ÇIKARTTIĞIMDA SADECE PARMAKTAN PARMAĞA OYNUYORUM BAŞKA OYUN NASIL OYNAYABİLİRİM ONUNLA?Genellikle güvercinler vs gibi halıya konup kırıntıları falan kemiriyor veya parmağımla hoppiti hoppiti yapıyorum.Ne gibi oyunlar oynayabilirim onunla oyuncakları var 2 tane
Şimdiden teşekkür ederim

Güvenini kazanmışsanız kuşunzun sizi gördüğünde iyi tepkiler vermesi ve sizden ürkmemesi gerekir. Bence size alışmış ve sevgisini göstermeye çalışıyor.
Kuşlara sevdiği aksesuar ya da gıdalarla ödüllü oyunlar denebilirsiniz. Bu konuda youtube üzerinden destek almanızı öneririm. Üst seviye eğitim gerektiriyor ve anlatımlı görsel bir sunum daha sağlıklı olacaktır.
örneğin :

Oyla 0
Geri