Merhaba kuşumuz tünekte bu şekilde duruyor, ayağının biri havada gibi. Enerjiside düşük sizce neden ,ne yapmalıyız @Doğanay Y.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Merhaba , ayak uçlarında kırmızılık var ayak altında anormallik varmı bakabilir misinizMerhaba kuşumuz tünekte bu şekilde duruyor, ayağının biri havada gibi. Enerjiside düşük sizce neden ,ne yapmalıyız
Merhaba , ayak uçlarında kırmızılık var ayak altında anormallik varmı bakabilir misi
Ayak tabanında birsey yok, kirmizilikta göremedikMerhaba , ayak uçlarında kırmızılık var ayak altında anormallik varmı bakabilir misiniz
Bende resimde kızarıklık gördüm resim yaniltmis muhtemelen video görebilir miyiz?
Dışkı resmini de
Bende resimde kızarıklık gördüm resim yaniltmis muhtemelen video görebilir miyiz?
Dışkı resmini de ekleyin bakalım
Haklisiniz resimden kaynaklı olabilir tabi atayim teşekkürlerBende resimde kızarıklık gördüm resim yaniltmis muhtemelen video görebilir miyiz?
Dışkı resmini de ekleyin bakalım
Evet bizde öyle düşündük. Bağırmıyor ama çokta dokundurtmak istemiyor. Yastığında duruyor,tüneki 1e indirdik tek kafese aldık. Kırık olsa daha farklı olurdu değilmi. Ne önerirsinizincitmiş olabilir gibi. Dokunduğunuzda tepkisi nasıl?
Tamam doğanay bey çok sağolunYarın durumunu inceleyiniz. Ayağı şişer ya da rengi değişirse yahut tepkisi farklılaşırsa mutlaka veterinere gösterin. 1-2 gün kafes dışı uçurmamanızı önereyim. Bir de eğer evcil ve size güvenen bir kuşsa ayağını çekmeden kokusuz bir vazelin ya da deri kremleriyle masaj yapabilirsiniz.