Melek aslan
iyikus.com Üyesi
Kuşun gözlerinde bir sorun göremedim. Ancak gagasının üst (cere) kısmındaki deri soyulmuş mu yırtılmış mı anlayamadım ama ciddi bir durum var gibi gözüküyor. Kuşunuz yakın zamanda uçarken bir yere falan çarptı mı? Bir kaza geçirmiş gibi görünüyor. Cere kısmındaki yara ciddi. Nasıl tedavi edilebilir bilmiyorum. Kuşlardan gerçekten anlayan güzel bir veterinere götürmeni tavsiye ederim. @Doğanay Y. , @Ümit T. , @Farukk biri gelsin akıl versin benim diyeceğim bir şey pek yok. Beni aşıyor bu konu. Yanlış tavsiye sonucunda kuşuna zarar vermek istemem. Tecrübeli kişileri konuya yönlendirdim. Onlar tavsiyede bulunacaktır umarım.Kuşun gaga sı normal mi ne yapmalıyım Ekli dosyayı görüntüle 7071
Hocam peki bu cere yeniden çıkar mı? Yenilenir mi yani? Sade krem sürülünce başka bir şeye gerek kalır mı? Ek tedavi vs. ?Bu tip kazalarda cere kısmına yani pembemsi kanlı görülen yere, burun deliğine dolmayacak şekilde terramycin krem sürülebilir
Şimdi burunda kanama falan olsa, bir travmaya bağlı bir durum olsa tedavi yolu tavsiye ederim ama seninkinin burun kısmı kopmuş yani. Bu fotoğrafdan böyle gözüküyor. Daha net bir foto atabilir misiniz rica etsem? Alırken eşinden ayırmak istemedim hali baya kötü tüyleri yok b vitamini d vitamini sirkeli suda veriyorum teramisin de sürdüm bugün yemesi içmesi yerinde uçamıyorda inşallah yaşar bize yumurtası var dendi yumurtalık ta aldık 10 gün oldu yumurtlamadı?