Hüsnanur Yılmaz
Yeni Üye
Kuşun kafesinin sprey boya ile boyadım kuşu zehirler mi? Boya kokusunu nasıl çıkartırım? ACİL LÜTFEN ?
Kuş zehirlenir ölürKuşun kafesinin sprey boya ile boyadım kuşu zehirler mi? Boya kokusunu nasıl çıkartırım? ACİL LÜTFEN ?
Çok önemli mi Akif? Olan bitenin hesabını görmektense olanın çaresine bakalım ki buraya sorun anlatan arkadaşlar sorgulanmayla değil çözümle karşılaşsın.Neden böyle bir şey yaptınız sorabilir miyim?
Büyük ihtimal renk veya paslanmaması için boyamış olabilirKimseye hesap sorma hakkım yok, ki amacım da bu yönde değil idi.. Açıkçası sadece merak ettim ve bu yüzden sonuna "sorabilir miyim" cümlesini kullandım. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Cahillik dönemimde İlk kuşuma Petshop'tan 30₺ye boyalı kafes almıştım. Sene 2020 ve 30₺ olan bir kafesin boyasını tahmin etmek zor olmasa gerek? Yüksek muhtemel sizin kullandığınız sprey boyadan idi. Kuşum bu telleri kemirdi boyasını vesaire yedi, ancak hiçbir sağlık sorunu yaşamadı.. İleride sorun çıkar mı bilemiyorum ama 1 buçuk yaşına girmek üzere ve hâlâ bir kez bile hasta olmadı. Kısacası benim kuşumda bir sorun çıkmadı fakat bu "Boyalı kafes hiçbir kuşa zarar vermez" demek değildir..Kuşun kafesinin sprey boya ile boyadım kuşu zehirler mi? Boya kokusunu nasıl çıkartırım? ACİL LÜTFEN ?
Koku olan odaya sarmısak 2 diş sarmısak soyub koyarsanız azalır koku çabuk geçerYani boya kokusunun geçmesi için bir şey yok mu???
Kuşun kafesinin sprey boya ile boyadım kuşu zehirler mi? Boya kokusunu nasıl çıkartırım? ACİL LÜTFEN ?
Ben kafesi 2 ay önce aldım ve kuşum kemire kemire boya bırakmadı kafeste bende boyadım ama koku inşallah geçer ??Cahillik dönemimde İlk kuşuma Petshop'tan 30₺ye boyalı kafes almıştım. Sene 2020 ve 30₺ olan bir kafesin boyasını tahmin etmek zor olmasa gerek? Yüksek muhtemel sizin kullandığınız sprey boyadan idi. Kuşum bu telleri kemirdi boyasını vesaire yedi, ancak hiçbir sağlık sorunu yaşamadı.. İleride sorun çıkar mı bilemiyorum ama 1 buçuk yaşına girmek üzere ve hâlâ bir kez bile hasta olmadı. Kısacası benim kuşumda bir sorun çıkmadı fakat bu "Boyalı kafes hiçbir kuşa zarar vermez" demek değildir..
Ben kapı boyasıyla boyamıştım kuruyunca içine koymuştum hiçbirşey olmadı sprey bencede öldürebilir çok kötü kokuyo birde. Şimdi ise Galveniz kaplamalı kafeste duruyorlar çifthane.Kuşun kafesinin sprey boya ile boyadım kuşu zehirler mi? Boya kokusunu nasıl çıkartırım? ACİL LÜTFEN ?
Kuşum kafesi kemirdiği içindiNeden böyle bir şey yaptınız sorabilir miyim?
Bence hiçbirini kullanma@Ümit T. Sen bu konu ile alakalıydın sanırım bir ara? Hangi tür boya ile boyanmasını önerirsin?
Bana şuan sprey boya reklamları geliyor
Kesinlikle şans ?eseri.
Yerin kulağı var. ??
Bence hiçbirini kullanma
siz yine de daha kaliteli, galvaniz kaplama yahut elektrostatik boyama işlemi yapılmış kafeslere bir bakının.Hepinizin önerileri için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 3 saattir balkonda beklettim ve koku hiç kokmuyor denilecek kadar azaldı?????