Benim deGünde birkaç saat mi
benimki ortalama 5-6 saat dışarıda
Bizim kuşta kendi yiyip çıkıyor yaklaşık 9 ay oldu alalı 8 Aydır böyle devam ediyor sabah 9 10 gibi salıyoruz evde dolaşıyor arada kafese girip yemini yiyor sonra çıkıyor akşam uykusu gelince kendi giriyor zaten uyumayaBenimki de hep dışarıda ama acıkınca sürekli girip yiyor.Dışarıya da yemlik koyuyorum bir ondan bir kafesten yiyip duruyor.Alıştı sanırım o yüzden beslenmede bir sorun yaşamadım.
Kendi girip yiyor sonra tekrar çıkıyor öyle olsa bile belli Aralıklarla kafese koymam mı gerekir ? Açıkçası kafese koyunca üzülüyorum bide kafesin kapağını kapatıp gidince ağlamaklı bir ses çıkartıyor öyle olunca hiç kıyamıyorum5-6 saat sorun değil ancak beslenme istasyonlarını kurmanız gerekiyor. Yoksa eğer sıkıntı
Sık sık girip yiyor gözlemliyorum,öyle olmasa koyarım ben de kafese.Her kuş aynı değil tabi.Tükettiği yem miktarından da anlıyorum zaten.Geldiğinden beri bu şekilde bizim durum.Kendi girip yiyor sonra tekrar çıkıyor öyle olsa bile belli Aralıklarla kafese koymam mı gerekir ? Açıkçası kafese koyunca üzülüyorum bide kafesin kapağını kapatıp gidince ağlamaklı bir ses çıkartıyor öyle olunca hiç kıyamıyorum