Kuşun Sürekli Dışarıda Olması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guest44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guest44

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar muhabbet kuşu gece uyku dışında sürekli kafes dışında arada kafese girip bişeyler yiyiyor çıkıyor tekrar. Sanki yeteri kadar beslenmiyor gibi geliyor sürekli dışarıda durmasının sakıncası olur mu

Elbette olacaktır. Günde bir kaç saat dışarıda kalması yeterli olur. Akşam 6'dan sonra mümkünse kafeste kapalı kalmalı ve gerekli ihtiyaçlarını tam karşılamalıdır.

Oyla 0
Bundan sonra günde 2-3 saat ile sınırlandıracağım ve her gün aynı saatte çıkaracağım.Neyseki benimki henüz yavru alışması kolay olur

Oyla 0
5-6 saat sorun değil ancak beslenme istasyonlarını kurmanız gerekiyor. Yoksa eğer sıkıntı

Oyla 0
Benimki de hep dışarıda ama acıkınca sürekli girip yiyor.Dışarıya da yemlik koyuyorum bir ondan bir kafesten yiyip duruyor.Alıştı sanırım o yüzden beslenmede bir sorun yaşamadım.

Oyla 0
Ben tek yemliği kafese koydum diğerini yaptığım oyun alanına oyun alanı taşındığı için saldığım odaya koyuyorum. Su içinde aynı şeyi yapıyorum. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım.

Oyla 0
Benimki de hep dışarıda ama acıkınca sürekli girip yiyor.Dışarıya da yemlik koyuyorum bir ondan bir kafesten yiyip duruyor.Alıştı sanırım o yüzden beslenmede bir sorun yaşamadım.
Bizim kuşta kendi yiyip çıkıyor yaklaşık 9 ay oldu alalı 8 Aydır böyle devam ediyor sabah 9 10 gibi salıyoruz evde dolaşıyor arada kafese girip yemini yiyor sonra çıkıyor akşam uykusu gelince kendi giriyor zaten uyumaya

Oyla 0
5-6 saat sorun değil ancak beslenme istasyonlarını kurmanız gerekiyor. Yoksa eğer sıkıntı
Kendi girip yiyor sonra tekrar çıkıyor öyle olsa bile belli Aralıklarla kafese koymam mı gerekir ? Açıkçası kafese koyunca üzülüyorum bide kafesin kapağını kapatıp gidince ağlamaklı bir ses çıkartıyor öyle olunca hiç kıyamıyorum

Oyla 0
Kendi girip yiyor sonra tekrar çıkıyor öyle olsa bile belli Aralıklarla kafese koymam mı gerekir ? Açıkçası kafese koyunca üzülüyorum bide kafesin kapağını kapatıp gidince ağlamaklı bir ses çıkartıyor öyle olunca hiç kıyamıyorum
Sık sık girip yiyor gözlemliyorum,öyle olmasa koyarım ben de kafese.Her kuş aynı değil tabi.Tükettiği yem miktarından da anlıyorum zaten.Geldiğinden beri bu şekilde bizim durum.

Oyla 0
Düzeninizi bilemiyorum. Eğer ters giden şeyler olduğunu düşünüyorsanız bir süre azaltın derim.

Oyla 0
Benimki yaklaşık 3 saat çıkıyor. Bir sabah, bir ikindi vakti, bir de akşam.hepsi ortalama 1 saat. Fazla durması da pek doğru değil. Sonra zaten kendi rızasıyla girmek istiyor çok çıkarmak doğru değil

Oyla 0
Geri