Kuşun uçması biraz zayıf.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes153

Forum Sakini
Merhaba.3 Aylık muhabbet kuşu bana geldi.Önceden bi akrabamızdaydı kuşu çok salmıyorlarmış.Çocukları küçük o yüzden çok ilgilenmemişler tabi küçük olunca ısıramıyor ama elede gelmiyor eğiticem kuşu ama bu uçma konusu aklıma takıldı kaılıcı değildir değil mi uzun süre uçamıyor 15sn fln uçup düşüyor hafif şekilde.Ondan 1 ay büyük muhabbet kuşum ondan 2 kat daha hızlı.(gelen kuş dişi bu arada)

Merhaba.3 Aylık muhabbet kuşu bana geldi.Önceden bi akrabamızdaydı kuşu çok salmıyorlarmış.Çocukları küçük o yüzden çok ilgilenmemişler tabi küçük olunca ısıramıyor ama elede gelmiyor eğiticem kuşu ama bu uçma konusu aklıma takıldı kaılıcı değildir değil mi uzun süre uçamıyor 15sn fln uçup düşüyor hafif şekilde.Ondan 1 ay büyük muhabbet kuşum ondan 2 kat daha hızlı.(gelen kuş dişi bu arada)
Hocam merhaba. Ucarken böyle nefes nefese kalıp vik vik vik sesler çıkarıyor mu? Benim de size benzer şekilde uçma problemi yaşayan erkek kuşum vardı. Veterinere götürmeye imkanım yetmemişti ama kuşu çok yipratmadan uçma egitimleri yaptırarak biraz daha iyi hale getirdim kuşumu. Kuşunuz iri mi? Ağırlığından dolayı uçmakta da zorlanıyor olabilir. Siz yine de hal ve hareketlerini iyice belirtin forumdaki ustalar doğru yönlendirmeyi yapacaktır ?

Oyla 0
Tüy eksiği olabilir ya da kondisyon problemi vardir. Hastalık durumu son düşünmek gereken

Oyla 0
Geri