Şimal senin ejderyalar kesin yerBen şeker oranı fazla diye vermedim. Merak ettim aldığım da denerim.
Bazı muhabbet kuşları yemiyor. Benim kuşlarım da yemezler
Bende şekerli diye yemediğini düşündüm. Çünkü diğer herşeyi yiyor.Ben şeker oranı fazla diye vermedim. Merak ettim aldığım da denerim.
Bence de yer, hatta iyi ki aç bırakmıyorum beni de yerŞimal senin ejderyalar kesin yer
Çok az yiyor 3 ısırık alıyor bırakıyor pek sevmiyorArkadaşlar kuşum elma,armut,havuç,yeşillik her meyveyi sebzeyi yiyor ama muzu yemiyor. Dil atıp tadını alıp bırakıyor.
Sizin kuşunuz muz yiyor mu?
Kuştan kuşa fark ediyor bu durum galiba.Muza deliriyor,kabuğunu bile yemeye kalkıyor.İçindeki ipçikleri de yiyor.Ama sık sık vermiyorum.
Kesinlikle,maydanoz,dereotu,maruldan nefret ediyor mesela.Çoğu kuş sever.Muz,kavun ve siyah üzümü görünce de kendinden geçiyor.Kuştan kuşa fark ediyor bu durum galiba.
Ben maydanoz vermiyorum. Bogazina takılıyor diye duydum.Kesinlikle,maydanoz,dereotu,maruldan nefret ediyor mesela.Çoğu kuş sever.Muz,kavun ve siyah üzümü görünce de kendinden geçiyor.
Ben de sapını vermiştim,evet öyle duydum riskliymiş.Sapından da nefret ettiBen maydanoz vermiyorum. Bogazina takılıyor diye duydum.
Sizin kuşunuz muz yiyor mu?
Ben maydanoz vermiyorum. Bogazina takılıyor diye duydum.