Kuş türü: MuhabbetMerhabalar kuşunuza aylık ne kadar para gidiyor? Şu şekil cevaplamanızı istiyorum.
Kuş türü:
Kuş sayısı:
1 sultan papağanı 1 mubişMerhabalar kuşunuza aylık ne kadar para gidiyor? Şu şekil cevaplamanızı istiyorum.
Kuş türü:
Kuş sayısı:
Aylik harcama:
Kuş türü: Muhabbet KuşuMerhabalar kuşunuza aylık ne kadar para gidiyor? Şu şekil cevaplamanızı istiyorum.
Kuş türü:
Kuş sayısı:
Aylik harcama:
Versele-Laga Loro Parque yem kullanıyorsanız normaldir o kadar gitmesi.1 sultan papağanı 1 mubiş
Aylık ortalama 100-110 lira gidiyor.
Ondan dolayı zaten yoksa mubişe 5 kilo benelux aldık 65 lira. Adam ortalama 1 yıl yer onu diğeri patos gibi maşallah sürekli öğütüyor.Versele-Laga Parque yem kullanıyorsanız normaldir o kadar gitmesi.
Evet hocam cennet ve sultanlar çok yiyorlar. Eskiden cennet beslediğimde Versele-Laga Paraket Prestige kullanıyordum 1Kg 1 ay yetmiyordu. En sonunda açık almaya başlamıştım.Ondan dolayı zaten yoksa mubişe 5 kilo benelux aldık 65 lira. Adam ortalama 1 yıl yer onu diğeri patos gibi maşallah sürekli öğütüyor.
Bizede 3-4 hafta arasında bitiyor 1kg daha ek olarak aspur katıyorum yemine. Daldarı mama vs yinede bitiyorEvet hocam cennet ve sultanlar çok yiyorlar. Eskiden cennet beslediğimde Versele-Laga Paraket Prestige kullanıyordum 1Kg 1 ay yetmiyordu. En sonunda açık almaya başlamıştım.
Kaç Kg alıyorsun abi yemi? 20 KG'lik çuvalla mı?Benim masraf hiç bitmiyor. Hep zarar hep zarar
2 show, 1 forpus, 1 çek besliyorum şuan
Genelde toplu alışveriş yaptığım için ürün aldığım aya denk gelirse 300-500 arası değişiyor.
Ama aylık ek bir masrafım çıkmaz. Neden çok derseniz çuval yem alıyorum. Vitaminleri ve katkıları söylemedim bile
20 bazen 25 kg çuval alıyorum. Yaklaşık 7-8 ay rahat gidiyor. 1 yılı bulabiliyor süre.Kaç Kg alıyorsun abi yemi? 20 KG'lik çuvalla mı?