Kuyruk atması normal mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rusalka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rusalka

iyikus.com Üyesi
Merhaba henüz bugün aldığım yavru muhabbet kuşumun kuyruk atışı beni endişeye düşürdü. Yolda gelirken üşüdü mu veya evde üşüyor mu diye düşünmeye başladım. Bu atış normal mi bilgilendirir misiniz?

çok minik bebek. Oldukça tatlı ancak solunum problemi var gibi. Tabi yeni gelen kuşlar bu tarz davranışlar çok sık tekrar ediyor. 2-3 gün ortam florasına alışmasına müsaade edin.

Oyla 0
Ses duyulur mu bilmiyorum ama burnundan bu şekilde tık tık diye ses geliyor. Bazen yemek yerken bazen su içince geliyor bazen böyle dururken. Sık hapşırıyor hapsirinca burnunun üstündeki tüyler ıslanıyor. Bana sanki üsutmus gibi geliyor yani. Ama dışkısıda çok normal güzel. Usutecek Bi ortamada girmedi kafesi örterek arabaya bindirip arabadan indirdim gerçekten anlayamadım.

Oyla 0
Çok daha dikkatli olduğunuz için muhtemelen bazi şeyler yeni geliyor size. Bir de kuştan kuşa karakteristik farkliliklar olabiliyor. Yine de eğer anlaşmalı bir veteriner hekiminiz varsa rutin kontrolünü yaptırınız

Oyla 0
Evet ben çok üstüne titriyorum gerçekten her hareketinden şüpheleniyorum. Her yeni kuş aldığımda farklı bir şeyle karşılaşıyorum çok haklısınız. Maalesef hiç öyle bir veteriner hekimim olmadı. Hep gittiğim veterinerlerde yanlış teşhisle karşılaştım (muhabbet kuşu adına konuşuyorum). O yüzden bir şey varsa erkenden fark etmek istiyorum.

Oyla 0
Bazi belirtileri dediğim gibi solunum yolu sorunlarini gösteriyor lakin ortama yeni gelen kuşlarda da olabilir

Oyla 0
Hocam ırklarla ilgili yazınızı okudumda kuşumu alırken İngiliz diye aldım. Başka biri ise Çek dedi nedir bu karmaşa ırklarla ilgili. Şimdi size sormak istedim. Bana İngiliz gibi geliyor okudum özelliklerini siz ne diyorsunuz yukarıda videoları var , bu konu altından devam etmem uygun mudur bilmiyorum ama
@Doğanay Y.

Oyla 0
Hocam ırklarla ilgili yazınızı okudumda kuşumu alırken İngiliz diye aldım. Başka biri ise Çek dedi nedir bu karmaşa ırklarla ilgili. Şimdi size sormak istedim. Bana İngiliz gibi geliyor okudum özelliklerini siz ne diyorsunuz yukarıda videoları var , bu konu altından devam etmem uygun mudur bilmiyorum ama
@Doğanay Y.
İngiliz olabilir kuşunuz. İngiliz kirmasi da olabilir

Oyla 0

Oyla 0
Geri