Lovebird 20.gün yumurta kontrolü

emrah topaloğlu

iyikus.com Üyesi
Merhabalar çift Sevda papağanımız var. Toplamda 4 yumurtaları var dişi kuş sürekli yumurtaların üstünde olduğu için yumurta kontrolü yapmamıştık. Bugün ilk yumurta geleli 20.gün olduğu için bir kontrol etmek istedim telefonun flaşıyla baktığımda ilk gelen iki yumurtada tamamen kahverengi bir görüntü vardı elime aldığımda da sanki kalp atışını hissettim bu mümkün mü bilemiyorum tabi ve yumurtalar oldukça ağır ve sıcaktı uç kısımlarında çok hafif bir boş kısım gördüm. Diğer iki yumurtadan çok emin olamadım. 3.yumurta yarısına kadar kırmızı gibiydi, 4.yumurtada yalnızca küçük bir bölgede sanki yumurta sarısı vardı. İnternette hep daha erken yapılan doluluk kontrollerini gördüğüm için emin olmak istedim. İlk iki yumurtanın dolu olma ihtimali nedir ? Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş bu durumdan anladığım kadarıyla 1'i boş 3'ü dolu gibi inşallah kalan süreleri başarılı geçirirler :)

Oyla 0
Yavrular çıksın ondan sonra gerekirse müdahale edersiniz. Umarım dediğiniz gibi doludurlar. İyi dayanmışsınız. Ben hemen kontrol ediyorum ki kontrolüm altında gelişsin her şey.

Oyla 0
Merhaba 3 bekledik 2 tane geldi Anne , baba besliyor ama kursakları dolu dolu olmuyor kendim elle besleme yapmam gerekiyor mu? Biri 24 , diğeri 22 günlük

Ekli dosyalar

• 6627F136-1456-475B-AB3A-482AEC7C763B.jpeg
    6627F136-1456-475B-AB3A-482AEC7C763B.jpeg
    536.9 KB · Görüntüleme: 3
Oyla 0
Geri