Lütfen yardım edin çok üzülüyorum

İrem inan

Yeni Üye
Kuşum bir ay kadar önce kapıdan kaçarken kaçmaması için tutarken göğüsu kapıya gelmiş biraz bundan mıdır bilmiyorum ama artık hiç ötmuyor konuşmuyor halsiz ilk başta uçuyordu ama şu iki gündür uçmayı bıraktı yem çok az yiyor dışkısı siyah renk olmuş bugün alalı 4 sene oldu ne yapmalıyız çok halsiz ölecek gibi

Merhaba, sizin bu aşamada yapabileceğiniz ek bir şey yok. Acilen veterinere götürülmeliydi. Uygunsanız hemen veterinere götürün.
Rica etsem bir iki fotoğraf atabilir misiniz? Birde kuştan bir kaç fotoğraf atabilirseniz durum ne derece ciddi gözlemlemek isterim. Az yem yeniyor ya da yemiyorsa elle besleme yapmanız gerekir.
Elle Besleme Maması Tarifi

Oyla 0
Kuşum bir ay kadar önce kapıdan kaçarken kaçmaması için tutarken göğüsu kapıya gelmiş biraz bundan mıdır bilmiyorum ama artık hiç ötmuyor konuşmuyor halsiz ilk başta uçuyordu ama şu iki gündür uçmayı bıraktı yem çok az yiyor dışkısı siyah renk olmuş bugün alalı 4 sene oldu ne yapmalıyız çok halsiz ölecek gibi

Kuşun dışkısının resimlerini ve kuşun kısa bir videosunu yüklerseniz kontrol edelim..

Oyla 0
Öncelikle yukarıda ki yazılan şeyleri takip edip kuşun hayata tutunmasını ve hızlı tenkit için dışkı görseli atın. Ardından yarın arayıp randevu alın veterinerden.
http://www. istanbulvet. com/
Boşlukları doldurarak siteye gidip numara alabilirsiniz.

Oyla 0
Geri