Lütfen Yardım Edin

Süleyman Özkok

Yeni Üye
Merhaba,benim bir muhabbet kuşum var.6 aylık bize geleli 3-4 gün oldu.Geceleri biz sahura kadar oturuyoruz.Onun uykusu geldiği için onu evin karanlık odasına götürüyorum.Onu kontrol için gidip baktığımdaysa uyumamış olup kalbi çok hızlı atıyor.Sanırım korkuyor.Lütfen yardım edin ben de onun hakkında endişeleniyorum.Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.
:(

Merhaba,benim bir muhabbet kuşum var.6 aylık bize geleli 3-4 gün oldu.Geceleri biz sahura kadar oturuyoruz.Onun uykusu geldiği için onu evin karanlık odasına götürüyorum.Onu kontrol için gidip baktığımdaysa uyumamış olup kalbi çok hızlı atıyor.Sanırım korkuyor.Lütfen yardım edin ben de onun hakkında endişeleniyorum.Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.
:(
Daha yeni gelmiş sencede normal değilmi biraz güvenini kazandır eline asla almamaya dikkat et ev ortamına alışmasını bekuyuyordur ama sen gittiğin için uyanıyordur.

Oyla 0
Yeni gelen kuslara çok sakin hatta bir kaç gün az ilgi ile yaklasmak gerek. Uzerlerinde ki olumsuz durum alışma güçlüğü yaratacaktır. Biraz kendine geldiginde eğitime baslayin derim. 3,5 günden bahsediyorum

Oyla 0
Geri