Kullanamazsın. Yumurta çabuk bozulan bir üründür. Yumurtayı haşladığın gibi kullanman gerek.Mamada kullandığımız yumurtayı dolapta bekletip 2.gün de kullanabilir miyim
İmkanınız varsa kuşu değiştirin yavru diye bende emin olamadım ama banada fazla kabarık ve hareketsiz geldiPeki normal yemini ve dal darıyı kaç gün kullanabilirim ? Kaç günde değiştirmem gerekecek ayrıca kuşum yavru 40 günlük falan sürekli uyuyor ben bebeklerden yola çıkarak normal dedim küçük olduğundan yatıyordur diye.Normal mi 2 gün oldu alalı.
Bir de multivitamin aldım ancak su içmiyor kuşum nasıl vereceğim verdiğim mamayı da yemedi ayrıca nasıl vereceğim mamayı
Petshop kabul eder mi bilmiyorum. Ama bocalama dönemi falan 1 hafta bekleyeceğim eğer hala çok hareketsizse değiştirmeye çalışrıım bu 2.değişim olacak kabul etmeyebilirİmkanınız varsa kuşu değiştirin yavru diye bende emin olamadım ama banada fazla kabarık ve hareketsiz geldi
Aldığınız petshop çok sağlam değil ozaman iade edebilirseniz başka yerden alın ama zor iade almaları degistirebilirsenizde daha hareketli dik duran bir yavru seçmeye çalışınAma aldığımız petshoptaki bütün kuşlar ya çok büyük ya da hareketsiz bu kuş aralarında en küçüğüydü ve hareket ediyordu o yüzden aldık ama eve gelince tüylerini kabartıp uyumaya başladı anlamadım ben de kafam çok karışık .
İade kabul edeceğini sanmıyorum 1 hafta bekleyeceğim olmaya devam ederse de veterinere götürürüm sanırım teşekkürler cevaplar içinAldığınız petshop çok sağlam değil ozaman iade edebilirseniz başka yerden alın ama zor iade almaları degistirebilirsenizde daha hareketli dik duran bir yavru seçmeye çalışın