Mamaya neler katılabilir

Muhabbetlerimiz

iyikus.com Üyesi
S.a Hayırlı Ramazanlar muhabbet kuşları mamasina neler katabiliriz ve hazır mamalardan daha kaliteli bir mama evde hazırlayabilir miyim.üretimhane için kendi kafamda bir şeyler yazdım ama iyi mi eskikleri varmı yada yanlışları yardımcı olur musunuz ? Bunları toz haline getirip yumurta mamasina karıştırıp vermeyi düşünüyorum

Merhaba, üstteki ürünler toz haline getirilip elbette mama yapılabilir fakat maliyeti yüksek olacaktır. Yumurta ekstradan haşlanıp bu hazırladığınız tozu mu eklemeyi düşünüyorsunuz?

Oyla 0
Evet abi diğer hazır mamaların yerini tutar mı yada daha iyisi olsun diye bunları yapmayı düşünüyorum ☺️

Oyla 0
Eğer evde bir-iki çift için yapmak istiyorsan hiç bu şeylerle uğraşma derim.Hem maliyetli oluyor hem de zaman alıyor.Oran tutturmak zor olduğu gibi kattığımız ürünlerde şeker olması kuşlara sıkıntı yaratıyor.Bilindik bir markanın yumurta mamasını alırsan uzun ömürlü sana baya gidecektir.Aldığın mamaya suyu sıkılmış çeşitli sebzelerlede zenginleştirebilirsin.

Oyla 0
Kendi yapacağım ürün daha doğal ve kaliteli olabileceğini düşünerek böyle bir şey yapmak istemiştim haklısınız galiba ☺️

Oyla 0
@Rüzgarlale benzer bir durumu ben yazmadan siz yazdınız. Ürünler hazırlanıp verilebilir elbette ama elde ettiğiniz ürünün değerlerini bilemeyeceğiniz için beklediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz.
Versele laga, Quiko, cede, witte molen gibi mamalar gerçekten iyilerdir. Hepsini de kullandım önerebilirim.

Oyla 0
@Rüzgarlale benzer bir durumu ben yazmadan siz yazdınız. Ürünler hazırlanıp verilebilir elbette ama elde ettiğiniz ürünün değerlerini bilemeyeceğiniz için beklediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz.
Versele laga, Quiko, cede, witte molen gibi mamalar gerçekten iyilerdir. Hepsini de kullandım önerebilirim.
Evet çok doğru ben şu an witte molen kullanıyorum açıkçası çok memnunum afiyetle de yiyor canlar.

Oyla 0
Kendi yapacağım ürün daha doğal ve kaliteli olabileceğini düşünerek böyle bir şey yapmak istemiştim haklısınız galiba ☺
Doğallık konusunda haklısınız hazır aldığımız mamaların içinde ne olduğunu bilemeyiz ama hazır mamayı en büyük üreticiler dahil kullanmakta kaliteli bir ürün alırsanız sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.(Keşke ben de sizin gibi sorsaydım da tecrübe edinmeseydim bunu ama maalesef yaşamış olduk)

Oyla 0
Geri