Mammamia mama kullanan var mı?

gizemm1234

iyikus.com Üyesi
Ben kuşlarım için bu manayı kullanıyorum instagram üzerinden keşfettim ürün yorumlarına baktım baya iyi tepkiler vardı bende kuşlarım için kullanıyorum hafta da bir kere özellikle dişi çok tüketiyordu fakat dün yaptığımda mama yedikten sonra bir durgunlaştı erkekte hiç bir sıkıntı yok sizce mamadan mıdır dışkıda da bir problem yok gibi ama kusmaya çalışır gibi hareket sergiledi dün bu zamana kadar böyle olmadı hiç dün de biraz cereyan da kalmış (benden habersiz gelen misafirler odanın camını açmışlar hemen kapatmıştım) ondan kaynaklı da olabilir mi bir de mamaya ek yumurta beyazı sarısı ve kabuğunu bir de havuç ekliyorum mama içeriği de altta resimde paylaştım biraz ağır baharat kokusu var mamada

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191217_142622.jpg
    Screenshot_20191217_142622.jpg
    232.6 KB · Görüntüleme: 5
Genelde mama içeriği kuşların tüketimine uygun şekilde hazırlanır. Mama sonrası bu tarz bir sorun olması pek görülmez ama içerisinde şeker bulundurduğu için eğer kuşunuzda kursak enfeksiyonları varsa onu tetiklemiş olabilir. Mamayı biliyorum bu arada. Üreten kişiyide uzaktan tanıma fırsatım oldu. Kullanılabilir bir mama

Oyla 0
Severek tüketiyorlar mamayı şu zamana kadar da hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım mamayla alakalı ama dün dikkatimi çekti peki bu kusmak enfeksiyonu nasıl olur neden kaynaklıdır ve tedavi için ne yapmam gerekir

Oyla 0
Kursak enfeksiyonu ise önce bi dışkı analizi yapmak gerekiyor. Düz açık renk bir taban kağıdı ya da peçete kullanın (dışkıyı daha iyi görebilmemiz adına).
Üstte ki linkteki dışkılardan hangisine benziyor inceleyebilir misiniz? ya da buradan fotoğraf yüklerseniz bakalım.

Eğer tahmin ettiğim gibi bir durum ise veteriner hekime danışıp ilaç alınmalıdır.

Oyla 0
Geri