Bence yeminiz bitmeden tedarik etmeniz gerekiyor. Market yemleri pekte iyi değil.Forumdaki önerilen yemler;Merhabalar. Kuşların yemi bitmiş ve yakınlarda petshop yok. Kuş yemini nerden bulabilirim? Hangi marketlerde bulunuyor? Hava soğuk olduğu için gidip bakamıyorum hepsine.
1 kaşık kadar yetecek kaldı elimde. Unuttum alacaktım ama.Bence yeminiz bitmeden tedarik etmeniz gerekiyor. Market yemleri pekte iyi değil.Forumdaki önerilen yemler;
Benelux budgies
Versele laga budgies
Witte molen
İnternetten temin edebilirsiniz.
Ozaman acil olarak yarım kiloluk temin edin kalanını internetten alın.1 saat kadar yetecek kaldı elimde. Unuttum alacaktım ama.
Tamam edecem zaten ama hangi marketlerde var bilmiyorum yem. Bizim burada sadece şok,a101 bim var.Ozaman acil olarak yarım kiloluk temin edin kalanını internetten alın.
Şok geçen günlerde pet ürünleri satışına başlamıştı ama kuş yemi varmı bilmiyorum diğerlerinde yok zaten.Tamam edecem zaten ama hangi marketlerde var bilmiyorum yem. Bizim burada sadece şok,a101 bim var.
Şokun sitesinde Enjoy marka yem buldum. 400 gramı 14 TL. Iyi mi?Şok geçen günlerde pet ürünleri satışına başlamıştı ama kuş yemi varmı bilmiyorum diğerlerinde yok zaten.
Enjoy berbat bir marka. Ama aç kalmaması için kullanılır tabi. Ayrıca aşırı pahalı.Şokun sitesinde Enjoy marka yem buldum. 400 gramı 14 TL. Iyi mi?
Dedigim enjoy yem bu. O kadarda kotumu ya. A101 de champion marka buldum 9 Tl hangisi daha iyidir?Enjoy berbat bir marka. Ama aç kalmaması için kullanılır tabi. Ayrıca aşırı pahalı.
Champion daha iyidir. O da kötü de. Champion diğerine göre daha iyi.Dedigim enjoy yem bu. O kadarda kotumu ya. A101 de champion marka buldum 9 Tl hangisi daha iyidir?
Peki bakayım varsa alacam yoksa enjoydan alicam saol.Champion daha iyidir. O da kötü de. Champion diğerine göre daha iyi.
Akıl vermek gibi olmasın ancak iki yemde berbat eğer maddi açıdan sıkıntınız yok ise internetten bir miktar fazla ödeyerek aynı gün getiren siteler bulunuyor tavsiye ederim.Peki bakayım varsa alacam yoksa enjoydan alicam saol.
Trendyoldan guzel yem linki atarmisiniz?Akıl vermek gibi olmasın ancak iki yemde berbat eğer maddi açıdan sıkıntınız yok ise internetten bir miktar fazla ödeyerek aynı gün getiren siteler bulunuyor tavsiye ederim.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | TrendyolTrendyoldan guzel yem linki atarmisiniz?
Bunun yarım kilosu var mı?
Ben bulamadım ama isterseniz bakayım.Bunun yarım kilosu var mı?
Ohooo, hocam sende lag var. Çok geriden geliyorsun.Merhaba, market yemleri bir süre götürebilir ama yeni yem sipariş etmeniz gerekebilir. Migros, Carfur, Akyurt, Çağdaş, A101, Bim gibi büyük zincir marketlerin çoğunda yem mevcut. Facebook üzerinden de bulabilirsiniz bölgenize yakın yem satanlar.