Merhaba 2 haftadır aldıgım kuşum dişkı pıroblemi var ve dün sıyah dışkı yaptı bı damla az yoluyla vıtamın verdım hep dişkısı degişiyo ve kabarık

Lütfen yardım edın nesı var çokmu hasta fazla da yemiyo geldıgınden berı hep böyle bı ayağını hep yukarıda bırakıyor dişkısı şekilsız degişiyo kabarık ve haksız duruyo uyuyo hep

Oyla 0
Yok yumurta felan yuvayı kemırmişti bi kere daha bugün hıc gırmedı çok haksız uyuyo hep ıkı kere eşiyle cıfleştıler sonra bu kadar kotuleştı

normalde 2-3 gün probiyotik elektrolit vb kullanıp takip etmek gerekir ancak 2 hafta uzun bir süre ve kuşlar kötüleşiyor. ben bu durumda risk almam, en azından sulphamezathine kullanırım

yuvayı da çıkartınız

Oyla 0
normalde 2-3 gün probiyotik elektrolit vb kullanıp takip etmek gerekir ancak 2 hafta uzun bir süre ve kuşlar kötüleşiyor. ben bu durumda risk almam, en azından sulphamezathine kullanırım

yuvayı da çıkartınız
Peki nesi var neden böyle ne hastalığı var ve kuşçudan aldığımda böyle hastaydı zaten soyledım ısal oldu ilac verdı kuşandım faydası oldu ama şimdi de böyle sıyah dişkı da çok yaptı

Oyla 0
anladım, dediğim gibi ben olsam vakit kaybetmeden sulphamezathine kullanırım, o da işe yaramazsa başka ilaca geçmek gerekebilir. tabi ki en doğru teşhisi kanatlıdan anlayan veteriner hekim koyabilir
Anladım sağolun neden böyle yanı ilaca başlarım çok mu kötü durumu eşi çağrıyı ve demıre vuruyo o yatıyo hic bakmıyor eşi de hasta gıbı bugün o da ayağını hep yukarda tutuyo

Oyla 0
Anladım sağolun neden böyle yanı ilaca başlarım çok mu kötü durumu eşi çağrıyı ve demıre vuruyo o yatıyo hic bakmıyor eşi de hasta gıbı bugün o da ayağını hep yukarda tutuyo

evet ikisine de ilaç kullanmaniz gerekir, bulaşıcı olduğu belli

eşi rahatsız etmesin diye yuvayı çikarin demiştim

nedenini net bilemem bir çok şey olabilir. koksidiyoz ve bazı bakteriyel ihtimalleri elemek için sulphamezathine kullanılır. dışkıya göre henüz karaciğer enzimlerine yansıyan enfeksiyon gözükmüyor . geçmiş olsun

Oyla 0
evet ikisine de ilaç kullanmaniz gerekir, bulaşıcı olduğu belli

eşi rahatsız etmesin diye yuvayı çikarin demiştim

nedenini net bilemem bir çok şey olabilir. koksidiyoz ve bazı bakteriyel ihtimalleri elemek için sulphamezathine kullanılır. dışkıya göre henüz karaciğer enzimlerine yansıyan enfeksiyon gözükmüyor . geçmiş olsun
Tm sağolun başlarım ilaca işalllah düzelir yada veterınele goturum

Oyla 0
Geri