Ferhat dogan
iyikus.com Üyesi
Merhaba kusun vıdosunu atım hıc kıvıramıyor ben gıdınce kımıldıyor ve bı ayağı hep yukarda tutuyokuşun videosunu paylaşırmısınız? yuvaya girip çıkıyor mu?
Merhaba kusun vıdosunu atım hıc kıvıramıyor ben gıdınce kımıldıyor ve bı ayağı hep yukarda tutuyo
Yok yumurta felan yuvayı kemırmişti bi kere daha bugün hıc gırmedı çok haksız uyuyo hep ıkı kere eşiyle cıfleştıler sonra bu kadar kotuleştıyuvaya girip çikıyor mu ya da yumurta var mı?
Yok yumurta felan yuvayı kemırmişti bi kere daha bugün hıc gırmedı çok haksız uyuyo hep ıkı kere eşiyle cıfleştıler sonra bu kadar kotuleştı
Peki nesi var neden böyle ne hastalığı var ve kuşçudan aldığımda böyle hastaydı zaten soyledım ısal oldu ilac verdı kuşandım faydası oldu ama şimdi de böyle sıyah dişkı da çok yaptınormalde 2-3 gün probiyotik elektrolit vb kullanıp takip etmek gerekir ancak 2 hafta uzun bir süre ve kuşlar kötüleşiyor. ben bu durumda risk almam, en azından sulphamezathine kullanırım
yuvayı da çıkartınız
Bird life vıtamın bu avi-diar Buda barsak sistemini güçlendiricihangi ilacı kullandınız?
Bird life vıtamın bu avi-diar Buda barsak sistemini güçlendirici
Anladım sağolun neden böyle yanı ilaca başlarım çok mu kötü durumu eşi çağrıyı ve demıre vuruyo o yatıyo hic bakmıyor eşi de hasta gıbı bugün o da ayağını hep yukarda tutuyoanladım, dediğim gibi ben olsam vakit kaybetmeden sulphamezathine kullanırım, o da işe yaramazsa başka ilaca geçmek gerekebilir. tabi ki en doğru teşhisi kanatlıdan anlayan veteriner hekim koyabilir
Anladım sağolun neden böyle yanı ilaca başlarım çok mu kötü durumu eşi çağrıyı ve demıre vuruyo o yatıyo hic bakmıyor eşi de hasta gıbı bugün o da ayağını hep yukarda tutuyo
Tm sağolun başlarım ilaca işalllah düzelir yada veterınele goturumevet ikisine de ilaç kullanmaniz gerekir, bulaşıcı olduğu belli
eşi rahatsız etmesin diye yuvayı çikarin demiştim
nedenini net bilemem bir çok şey olabilir. koksidiyoz ve bazı bakteriyel ihtimalleri elemek için sulphamezathine kullanılır. dışkıya göre henüz karaciğer enzimlerine yansıyan enfeksiyon gözükmüyor . geçmiş olsun