Kuruma hastalığından 1 yavrumu kaybettim. O yüzden çok araştırmaya çalışıyorum deneyebiliriz sanırım bunubunu izmir özvet kliniği paylaştı diye hatırliyorum. iyi bir kliniktir
Kuruma hastalığından 1 yavrumu kaybettim. O yüzden çok araştırmaya çalışıyorum deneyebiliriz sanırım bunu
Anladım teşekkür ederimkuruma diye bir hastalık yok, kuş hasta olduğu için bir deri bir kemik kalır. buna kuruma denir. hastalık nedeni herşey olabilir
probiyotik, prebiyotik, multivitamin vb düzenli olarak mutlaka kullanın. ilaveten, kekik gibi bitkisel ürünler de patojen gelişimini baskılamak
Arada yoğurt suyundan veriyorum petşoptan aldığım vitamini damlatıyorum aynı şekilde sirke. Sizin isim olarak tavsiye edeceğiniz ilaç vitamin varmıdırprobiyotik, prebiyotik, multivitamin vb düzenli olarak mutlaka kullanın. ilaveten, kekik gibi bitkisel ürünler de patojen gelişimini baskılamak için faydalı olur
Son cümleye kadar bende onun yazısı sanmıştım.bunu izmir özvet kliniği paylaştı diye hatırliyorum. iyi bir kliniktir
?Onun derken anlamadımSon cümleye kadar bende onun yazısı sanmıştım.![]()
Son cümleye kadar bende onun yazısı sanmıştım.![]()
Tamam çok teşekkür ederimZeytin yaprağı, okaliptus, söğüt yaprağı, defne yaprağı güvenli yapraklı ağaçlardan. Ancak kullanma konusunda içerdiği yağların yoğunluğundan kaynaklı az verilmesi gerekir.
Tamam çok teşekkür ederim
Arada yoğurt suyundan veriyorum petşoptan aldığım vitamini damlatıyorum aynı şekilde sirke. Sizin isim olarak tavsiye edeceğiniz ilaç vitamin varmıdır
Merhaba.ev yapımı yoğur olur.Phetshoptan alınan vitaminleri önermiyorum.evde doğal sebze ve meyvelerden vitamin ala bilirler diye düşünüyorum.Sirke asla kullanmayın.Ne banyo suyuna ne de içme suyuna.Arada yoğurt suyundan veriyorum petşoptan aldığım vitamini damlatıyorum aynı şekilde sirke. Sizin isim olarak tavsiye edeceğiniz ilaç vitamin varmıdır
Peynir altı suyu tozu alacağım yakında probiyotik yerine. Görünen o ki kuşlarda hazımsızlık yapan laktoz seviyesinin altında bir kullanımımız var. 2 mercimek tanesinin zararı olmaz gibi görünüyor. Hem bilinen faydaları daha fazla. Tabi izole olan lazım bize.ben şu an multivitamin+multimineral+aminoasit olarak nekton-s ; probiyotik+prebiyotik olarak ise probiacti bird kullanıyorum.
süt ürünleri kuşlar için pek tavsiye edilmiyor. petshoplarda satılan ucuz multivitaminler de genelde iyi ürünler değil
Çoğu hep sirke diyor içme suyuna falan zararı nedirMerhaba.ev yapımı yoğur olur.Phetshoptan alınan vitaminleri önermiyorum.evde doğal sebze ve meyvelerden vitamin ala bilirler diye düşünüyorum.Sirke asla kullanmayın.Ne banyo suyuna ne de içme suyuna.
Sirke çok etkili deniyordu ancak yapılan bilimsel bazı çalışmalarda evciller için sanıldığı kadar etkili olmadığı görüldü.Çoğu hep sirke diyor içme suyuna falan zararı nedir
Evet öyle biliyorduk. TeşekkürlerSirke çok etkili deniyordu ancak yapılan bilimsel bazı çalışmalarda evciller için sanıldığı kadar etkili olmadığı görüldü.