Merhaba ben böyle birşey okudum doğruluğu varmıdır.

probiyotik, prebiyotik, multivitamin vb düzenli olarak mutlaka kullanın. ilaveten, kekik gibi bitkisel ürünler de patojen gelişimini baskılamak için faydalı olur

probiyotik, prebiyotik, multivitamin vb düzenli olarak mutlaka kullanın. ilaveten, kekik gibi bitkisel ürünler de patojen gelişimini baskılamak

probiyotik, prebiyotik, multivitamin vb düzenli olarak mutlaka kullanın. ilaveten, kekik gibi bitkisel ürünler de patojen gelişimini baskılamak için faydalı olur
Arada yoğurt suyundan veriyorum petşoptan aldığım vitamini damlatıyorum aynı şekilde sirke. Sizin isim olarak tavsiye edeceğiniz ilaç vitamin varmıdır

Zeytin yaprağı, okaliptus, söğüt yaprağı, defne yaprağı güvenli yapraklı ağaçlardan. Ancak kullanma konusunda içerdiği yağların yoğunluğundan kaynaklı az verilmesi gerekir.

Arada yoğurt suyundan veriyorum petşoptan aldığım vitamini damlatıyorum aynı şekilde sirke. Sizin isim olarak tavsiye edeceğiniz ilaç vitamin varmıdır

ben şu an multivitamin+multimineral+aminoasit olarak nekton-s ; probiyotik+prebiyotik olarak ise probiacti bird kullanıyorum.

süt ürünleri kuşlar için pek tavsiye edilmiyor. petshoplarda satılan ucuz multivitaminler de genelde iyi ürünler değil

Merhaba.ev yapımı yoğur olur.Phetshoptan alınan vitaminleri önermiyorum.evde doğal sebze ve meyvelerden vitamin ala bilirler diye düşünüyorum.Sirke asla kullanmayın.Ne banyo suyuna ne de içme suyuna.

ben şu an multivitamin+multimineral+aminoasit olarak nekton-s ; probiyotik+prebiyotik olarak ise probiacti bird kullanıyorum.

süt ürünleri kuşlar için pek tavsiye edilmiyor. petshoplarda satılan ucuz multivitaminler de genelde iyi ürünler değil
Peynir altı suyu tozu alacağım yakında probiyotik yerine. Görünen o ki kuşlarda hazımsızlık yapan laktoz seviyesinin altında bir kullanımımız var. 2 mercimek tanesinin zararı olmaz gibi görünüyor. Hem bilinen faydaları daha fazla. Tabi izole olan lazım bize.
10 gram için ortalama değerler şöyledir:

• Karbonhidrat 7.35 gr
  • Protein 1.17 gr
  • Yağ 0.05 gr
  • Kolesterol 0.3 mg
  • Sodyum 96.8 mg
  • Potasyum 228.9 mg
  • Kalsiyum 205.4 mg
  • Vitamin A 5.9 mg
  • Vitamin C 0.09 mg
  • Demir 0.12 mg
Peynir altı suyu tozu protein değeri ise tozun türüne göre farklılık gösterir. Genel olarak 2 çeşit peynir altı suyu tozu vardır:

• İzole Peynir Altı Suyu Tozu: İçerisinde laktoz, yağ ve kalsiyum yoktur ve ortalama %90 proteinden oluşur.
  • Konsantre Peynir Altı Suyu Tozu: %80 ve altında protein içeren bu çeşit içinde kalsiyum, kazein, laktoz ve yağ da vardır.

Hocam organik elma sirkesi faydalı olmazmı en azında zararlı değildir diye düşünüyoruz. Bide elma sirke oluncada prebiyotik özelliği devam edermi.
...

Geri