Pirpiirella
iyikus.com Üyesi
Merhaba ben Sümeyye. 25 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bir tane dişi sultan papağanım var adı Haru. Onun bir rahatsızlığından dolayı araştırma yaparken keşfettim burayı. Umarım birbirimize faydalı olabiliriz.
TeşekkürlerHoş geldiniz![]()
Bu ismi beğenen ilk kişisiniz teşekkür ederimAramıza hoş geldiniz, güzel bir isim seçmişsiniz kuşunuz için![]()
Hayırsormadan edemeyeceğim kuşunuzun ismi Extraordinary You dizisinden mi geliyor![]()
çok güzelmiş anlamı, kuşunuzun ömrü de ismi gibi güzel olsun inşallahHayırJaponca bahar demek haru, koreden ziyade japon dili ve medeniyetine ilgim vardır
![]()
Şu aralar bazı sorunlar yaşıyoruz ama inşallah düzelecek, uğraşıyoruz. Güzel temenniniz için teşekkür ederim, inşallahçok güzelmiş anlamı, kuşunuzun ömrü de ismi gibi güzel olsun inşallah
İsmin beğenilmesi beni çok mutlu etti, teşekkür ediyorumHoşgeldiniz aramıza Sümeyye. Umarım karşılıklı yararlı dayanışmalarımız baki olur
Çok fazla anime izlediğim için ve Japonca diline ayrı bi ilgim olduğu için, Haru ismi direkt dikkatimi çekti. Güzel bir isim, tebrikler![]()