İki aylık kuşlarda gözlerinde beyaz halka olmuyor diye biliyorumKız gibi gözüküyor emin olamadım. 2 aylık felan olmalı
Beyaz halka yokki kuşta kapkaea zeytin gözlü maşallahİki aylık kuşlarda gözlerinde beyaz halka olmuyor diye biliyorum
Biraz var gibi geldiBeyaz halka yokki kuşta kapkaea zeytin gözlü maşallah![]()
Evet beyaz halka yok goz kapakları beyaz o halka gibi gelmis olabilir.Beyaz halka yokki kuşta kapkaea zeytin gözlü maşallah![]()
Çok tatlııı belki de öyle göründü çok bilmiyorum @Doğanay Y. Bu konuya hakimdi bana yardımcı olmuştu yine @Muratsani yardımcı olmuştu umarım görürler ve yardımcı olurlarEvet beyaz halka yok goz kapakları beyaz o halka gibi gelmis olabilir.
Biraz var
Ćok sevinirim umarımÇok tatlııı belki de öyle göründü çok bilmiyorum @Doğanay Y. Bu konuya hakimdi bana yardımcı olmuştu yine @Muratsani yardımcı olmuştu umarım görürler ve yardımcı olurlar
Çok teşekkür ederizKara gözlü çingeneMaşallah çok güzel bir yavru dişi
![]()
Ben çeke benzettim, yerli olma durumuda olabilir... Baskın parçalı mutasyondan... Yorumlar gelecektirÇok teşekkür ederiz) Peki cinsi ne acaba
![]()
Teşekkür ederim.Ben çeke benzettim, yerli olma durumuda olabilir... Baskın parçalı mutasyondan... Yorumlar gelecektir![]()
Tesekkur ederim. Oyun oynarken o da minyonları gagaliyorMaşallah çok güzel bir dişi. Arkada league of legends de gözüme çarptı![]()
Rica ederim ne demek. Minyon avcısıTesekkur ederim. Oyun oynarken o da minyonları gagaliyor
Evet güzel bir oyun gerçekten. Bir ara uzun süre oynadım.League of Legends![]()