Meyvesiz Renklendiricisiz Yem Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yenim

Forum Sakini
Piyasada birçok renkli parçalı ilave yemler mevcut, benim aldığım yemlerde de çıktı ve ben bunları kuşuma vermeden önce ayıklıyorum. O yüzden zaman kaybı oluyor ve doğal olarak gramaj azalmış oluyor.

İçinde meyve, renkli parçacık vs. olmayan bir yem arıyorum. Şöyle bir şey buldum, içeriği yeterli midir?

Ayrıca yulaf da var paket olarak, daldarı da veriyorum.

Piyasada birçok renkli parçalı ilave yemler mevcut, benim aldığım yemlerde de çıktı ve ben bunları kuşuma vermeden önce ayıklıyorum. O yüzden zaman kaybı oluyor ve doğal olarak gramaj azalmış oluyor.

İçinde meyve, renkli parçacık vs. olmayan bir yem arıyorum. Şöyle bir şey buldum, içeriği yeterli midir?

doğrudan üretici yemi olarak satılan karmaları alınız. İçlerinde renkli parçalar bulunmuyor. King, versele laga jo mannes gibi

Ben bu pets familyden aldım daha doğrusu versele Laga almıştım yanlış gelmişti açıkçası beğenmedim taze değildi renkli paracalar yok bu üründe diye biliyorum Doğanay ve ipek hocanın önerdiği yemlerden birini alabilirsiniz belli bir ürün belirleyin o ürünü kullanın derim sürekli yem değişikliği iyi gelmiyor hayvanlara ben versele Laga kullanıyorum çok memnunum içeriği yeterli ve taze aynı zamanda toz yok diğer yemlerdeki kadar

tek kus bakıyorsanız kesinlikle versele laga dan vaz geçmeyin derim kapalı paketi de var bölünmüşüde var alternatif olarak yinede gardenmix alınabilir ama versele laga kolay bozulmayan taklit dahi edilmeyen bir üründür adamlar öyle bir tohum üretiyorki kolay bozulmuyor güve yapmiyor ve diğer üretilen örnek sarı darı ile arasında renk tonu var o yüzden kolay ayırtediliyor

bölünmüş ürünlerde güvenlidir söyle düşünebilirsiniz satılan yemlerin %80 i bölünmüş ürünlerdir bu sebepten sürekli yenisi gelir gider ama ambalajlı ürünler aylarca raflarda kalabilir 2 sininde kendine göre avantaj ve dez avantajları var suan versele laga kapalı yemler 70-80 iken bölünmüşleri 35-40 tl bandında

Ben king’in bölünmüş yemini alıyorum.Gelenler hep taze ve temizdi.İçerik olarak zayıf olabilir belki.Pelete ek arada ödül gibi verdiğim için yeterli geliyor bize.

Geri