Mikostatin kullanımı

Kuş Anasıı

Yönetici
Moderatör
Merhaba. Kuşlarımda mantar problemi kaynaklı mikostatin kullanmamı önermiştiniz. İlk fotoğraf kullanmadan önceki dışkıları. 5 gün 6 damla olarak, günde 3 kez sularını yenileyerek ilacı kullandık. Dün gece kestim ilacı. Güncel dışkılar ikinci fotoğraftaki şekilde. Hala problem var gibi. Ne yapmamı önerirsiniz? B vitamin kompleksi verdim gece. Herhangi bir halsizlik, kabarma vs gözlemlemedik hiç. Çok enerjikler.

Ekli dosyalar

• 1F794073-00DE-4382-ABD1-CCF7D073AB42.jpeg
    1F794073-00DE-4382-ABD1-CCF7D073AB42.jpeg
    713.7 KB · Görüntüleme: 24
  • image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 24
diğer konuya yazdığım gibi bence gerekli değil şu aşamada. Vitamin ve takviyeler azaldıktan sonra dışkının son durumuna bakmak gerekiyor. Eğer ihtiyaç varsa kullanılabilir.

Oyla 0
diğer konuya yazdığım gibi bence gerekli değil şu aşamada. Vitamin ve takviyeler azaldıktan sonra dışkının son durumuna bakmak gerekiyor. Eğer ihtiyaç varsa kullanılabilir.
Diğer konuya attığım Turşu’nun yani salmonella olanın dışkısı. Üstte attıklarım çift olan kuşlarımın dışkısı. O yüzden farklı konu açtım ☺️ hala bu şekilde dışkılar

Oyla 0
Dışkılar biraz toparlamış. Kötü değil en azından. Hatta kuşların bir tanesinin dışkısı iyi görünüyor.. Şuan için ilaç kullanmaya gerek yok bence. Beslenmesine ve kafes temizliğine dikkat edin yeterli..

Oyla 0
Dışkılar biraz toparlamış. Kötü değil en azından. Hatta kuşların bir tanesinin dışkısı iyi görünüyor.. Şuan için ilaç kullanmaya gerek yok bence. Beslenmesine ve kafes temizliğine dikkat edin yeterli..
İlaçtan önce de bir tanesi problemliydi ama emin olamadım hangisi olduğuna. Aynı kafeste olduklarından ikisine de ilaçtan verdim mecburen. Tamamdır o zaman teşekkür ederim ??

Oyla 0
Dün probiyotik takviyesi yaptım ama düzelme yok. Hazirandan beri dışkıyı tamamen toparlayamadım. İkisininde halsizlik kabarma vs başka hiçbir sorunu yok. Dişi olanın ayakları diğerine nazaran soğuk oluyor tek fark bu. Kafes dışında dışkıyı normal yapıyorlar kafes içinde de hangisi problemli anlayamıyorum ?

Ekli dosyalar

• E55A3A8D-7FDD-4D51-BBCC-40ECD851D923.jpeg
    E55A3A8D-7FDD-4D51-BBCC-40ECD851D923.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 8
Oyla 0
Geri